8.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportLyon nu se teme de diavoli

Lyon nu se teme de diavoli

In ultimele trei editii ale Ligii Campionilor, Olympique s-a oprit in faza sferturilor de finala, insa este hotarâta sa depaseasca acest „complex“, chiar daca AC Milan a obtinut o remiza pe „Gerland“


Mansa secunda a sferturilor de finala ale Ligii Campionilor va debuta astazi, când sunt programate doua partide. Pe „San Siro“, AC Milan va primi vizita campioanei Frantei din ultimii patru ani, Olympique Lyon, in timp ce pe arena „El Madrigal“, Villarreal va juca in compania celeilalte mari formatii din Milano, Internazionale. Ambele partide vor incepe la ora 21.45, iar Pro TV va transmite in direct disputa de pe „San Siro“. Rezumatul celor doua meciuri va putea fi urmarit la acelasi post de televiziune, dupa miezul noptii.


Juninho se va lupta cu „diavolii“


Olympique Lyon s-a oprit in faza sferturilor de finala in ultimele trei editii ale Ligii Campionilor, insa este hotarâta sa depaseasca acest „complex“. Rezultatul inregistrat pe „Stade Gerland“ cu AC Milan, 0-0, nu o ajuta insa foarte mult. Formatia pregatita de Gerrard Houllier s-ar multumi cu o remiza pe „San Siro“, alta decât 0-0, insa „diavolilor“ nu le-a mai ramas decât un singur obiectiv de atins in acest sezon, trofeul Ligii Campionilor.


In meciul din aceasta seara, la Olympique nu va putea evolua mijlocasul portughez Tiago, care este suspendat. In schimb, va reintra Juninho, care si-a ispasit in tur etapa de suspendare. Pregatindu-se pentru disputa de pe „San Siro“, Gerrard Houllier i-a odihnit la meciul de sâmbata seara, din campionat, cu Troyes, pe Claudio Cacapa, Cris, Eric Abidal, Francois Clerc si Hatem Ben Arfa, iar Florent Malouda a intrat in repriza a doua. La AC Milan va reveni in formatie fundasul olandez Jaap Stam, care nu a jucat sâmbata, in meciul cu Lecce, si nici in tur, la Lyon.


Inter ataca „Submarinul galben“


Inter Milano va juca in aceasta seara, pe „El Madrigal“, cu Villarreal, având la activ avantajul luat in tur, 2-1. Villarreal va realiza o performanta istorica in cazul in care va reusi sa acceada in penultimul act al celei mai importante competitii fotbalistice europene intercluburi, „Submarinul galben“ aflându-se la prima participare in Liga Campionilor.


Inter va merge in Spania cu efectivul complet, inclusiv cu Luis Figo, absent in tur din cauza unei accidentari. Antrenorul celor de la Villarreal, Manuel Pellegrini, va putea conta in meciul de astazi pe Alessio Tacchinardi, Josico si Arrubarrena, care fusesera suspendati pentru partida tur.


Liga Campionilor, mansa secunda a sferturilor


Arbitrii partidelor care se vor disputa astazi, de la ora 21.45, in mansa secunda a sferturilor de finala ale Ligii Campionilor:


Villarreal (Spania) – Internazionale Milano (Italia), in tur 1-2; Arbitri: Kyros Vassaras (centru) – Simeon Tsolakidis, Panagiotis Mavropoulos (asistenti) – Christoforos Zografos (rezerva) – toti din Grecia.


AC Milan (Italia) – Olympique Lyon (Franta), in tur 0-0; Arbitri: Terje Hauge (centru) – Steinar Holvik, Ole Hermaan Borgan (asistenti) – Espen Berntsen (rezerva) – toti din Norvegia.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS