11.7 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportLobont si Chivu, la egalitate

Lobont si Chivu, la egalitate

AC Fiorentina, echipa la care evolueaza portarul Bogdan Lobont, si AS Roma, formatia fundasului Cristian Chivu, au terminat, duminica, la egalitate, scor 1-1, in etapa 32-a a campionatului italian. Gazdele au deschis scorul in minutul 2, prin atacantul Toni, care a primit o pasa de la Fiore la limita ofsaidului si l-a invins pe Doni cu un sut la coltul scurt. Acesta a fost al 26-lea gol marcat de Toni in acest sezon, atacantul egalându-i pe Hamrin si Batistuta la numarul de reusite intr-un singur campionat pentru Fiorentina. Roma a egalat in minutul 72, prin fundasul Cufre, care a recuperat o minge respinsa miraculos de Lobont si a trimis in plasa de la cinci, sase metri.


Portarul român a jucat la Fiorentina pe toata durata meciului si a fost notat cu 7 de agentia Tgcom, care scrie despre el ca si-a salvat echipa in mai multe rânduri. Si Cristian Chivu a bifat toate cele 90 de minute, primind nota 6,5 pentru evolutia sa.


Intr-o alta partida jucata duminica, Palermo, echipa la care este legitimat si mijlocasul român Paul Codrea, a terminat la egalitate pe teren propriu cu Ascoli, scor 1-1. Caracciolo a marcat pentru gazde in minutul 35, iar Foggia a punctat pentru Ascoli in minutul 71. Codrea a intrat pe teren la inceputul reprizei a doua si a fost eliminat in minutul 66, dupa ce a primit al doilea cartonas galben.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS