7.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportHizo acuza, Dârnu raspunde

Hizo acuza, Dârnu raspunde

Conflictul dintre antrenorul Viorel Hizo si medicul echipei, Valerian Dârnu, ramâne deschis in ciuda victoriei „pandurilor“ cu FCM Bacau.


Hizo si Dârnu au impartit banca tehnica la ultimul succes al gorjenilor pe „Municipal“, dar acestia nu comunica direct, ci doar prin intermediul secunzilor. „Dulaul“ si-a adus aminte dupa joc ca i-a lipsit Sava si a pornit din nou acuzatiile la adresa medicului.


„Lui Sava nu pot sa spun ca i s-a aplicat un tratament gresit ca, de fapt, nu i s-a aplicat nici un tratament. Cred ca suntem singura echipa din România care are medic pe criterii politice. Avem un medic care este fizic doar pe hârtie, dar care practic nu exista. S-a accidentat portarul Balaet saptamâna aceasta si medicul nu era aici. A trebuit sa il cautam prin oras. El nu are nici o atributie de serviciu, noi avem jucatori accidentati, dar el nu are nici o treaba cu nici o problema medicala la echipa“, a tunat Hizo.


Acesta a facut o paralela intre Pandurii si Steaua, care l-a recuperat pe portarul Carlos intr-o singura zi. „Carlos s-a accidentat, a facut ruptura miofibrilara cu o zi inainte de joc. Dar a putut intra pe teren si a jucat pentru ca ei au medici. La noi, Sava sta de 14 zile si nu este nici o ameliorare a starii lui. O sa mergem pe criterii politice azi, mâine si la jucatori si o sa ii inscriem in partidele politice“, a spus tehnicianul oltenilor.


Hizo, „solutia imorala“


Daca Sava se afla sub tratament, Hizo nu a putut conta la sedinta tehnica de ieri nici pe Vintilescu, care acuza o usoara contractura, Bogoi (contuzie), Perisic (lombosciatica), Buta si Balaet. „Singurele probleme sunt Balaet si Sava. Acesta din urma va decide singur când va reveni. In mod normal, duminica ar trebui sa fie apt“, a declarat Dârnu.


Medicul gorjenilor a raspuns acuzatiilor lui Hizo ca un adevarat politician, declarând ca tehnicianul este solutia imorala la Pandurii.


„Apropo de afirmatiile domnului, ma rog, antrenor principal Hizo, sa ii zicem asa, eu consider ca dânsul este solutia imorala la aceasta echipa. Despre Sava este o discutie prea lunga si o sa o comentez cu alta ocazie. Este mai mult de spus si trebuie sa am elemente in plus pentru a va spune adevarul. Eu plec oricând de la Pandurii in momentul in care se va gasi inlocuitorul meu. Eu nu tin sa ramân medicul acestei echipe. S-au cautat medici si aici si in alte orase, dar se pare ca nimeni nu doreste sa vina. Sunt mai multe motive pentru care nu vor sa vina, programul dificil, modul de plata si antrenorul“, a afirmat Dârnu.


Presedintele Marin Condescu prefera sa stea departe de conflictul dintre Hizo si Dârnu, care afecteaza atmosfera in sânul divizionarei A. „Nu comentez situatia medicului de la Pandurii si nici ca domnul Hizo a spus ca e numit pe criterii politice. Avem medic la echipa. Eu cred ca Sava va fi apt de joc la meciul cu Rapid“, sustine Condescu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU