17 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportCampion cu Al Sadd

Campion cu Al Sadd

Dupa ce in 2004 a iesit campion cu juniorii lui Al Hilal, in ultimele doua sezoane antrenorul craiovean a câstigat alte doua titluri in Qatar la nivelul echipelor Under 17, ultimul cu maximum de puncte.


S-a incheiat campionatul editiei 2005/2006 al echipelor Under 17 in Qatar, Al Sadd câstigând, pentru a doua oara consecutiv, titlul national. Din vara anului 2004, antrenor al formatiei saudite este craioveanul Doru Isac.


Pâna in urma cu câteva luni, celebrul antrenor Bora Milutinovici a pregatit prima formatie Al Sadd, iar câtiva juniori de la echipa lui Isac au fost promovati in echipa mare.


Campionatul juniorilor s-a incheiat joi, iar de duminica echipa lui Isac a luat startul la Cupa Emirului, printr-o victorie, competitie la care vor participa si formatiile din Qatar League.


Danciu ar putea fi campion al Qatarului


In exclusivitate pentru GdS, ieri Isac a declarat: „Am câstigat campionatul Under 17 dupa un parcurs excelent, 48 de puncte din 48 posibile. De altfel, in ultimele trei sezoane nu am pierdut nici un meci oficial! Cheia succesului? Am beneficiat de conditii bune de pregatire, am muncit enorm, iar ideile mele de joc s-au dovedit invingatoare. S-ar putea sa mai am in acest sezon o satisfactie si cu echipa mare, unde am fost secund trei luni. Qatar League a ajuns aproape de final, iar Al Sadd este pe primul loc. Astazi (ieri – n.r.) este programat un meci foarte important pentru titlu, derbiul cu Al Arabi, fosta formatie a lui Ilie Balaci si unde este legitimat fostul jucator al Universitatii, Ciprian Danciu, «Danecieo“, cum il numesc cei de aici. Vineri, in meciul Al Arabi – Qatar 3-1, primul gol, unul superb, l-a inscris Danciu“.


„Toata lumea sa fie alaturi de Universitatea“


Tehnicianul craiovean a antrenat in Japonia timp de zece ani, ultima oara fiind la Nagoya Grampus Eight, cucerind aici, ca director tehnic, doua titluri nationale.


Dupa o experienta in Singapore si alta la Rapid, a ajuns in lumea araba in 2003. Despre viitor, Doru Isac a afirmat: „Al Sadd mi-a propus prelungirea contractului, dar sunt in contact si cu doua nationale olimpice arabe. Ma tenteaza enorm sa pregatesc o echipa pentru JO de la Beijing 2008, dar nu ma amagesc cu vise, nu-mi fac iluzii… Sacrificiile prin care am trecut in lumea asiatica din 1992 incoace m-au schimbat, m-au facut sa fiu realist. Sper ca Universitatea Craiova sa revina in prima liga din România si toata lumea sa fie alaturi de club in vederea reconstructiei echipei pentru ca Stiinta sa devina un team puternic“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS