14 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportRevansa atacantilor

Revansa atacantilor

Inter – Villarreal 2-1


• Stadion „San Siro“, spectatori: 62.000.


• Au marcat: Adriano ‘7, Martins ’54 / Forlan ‘1


Inter: Toldo – Zanetti, Cordoba, Samuel, Wome – Stankovic (’82, Kily Gonzalez), Veron, Cambiasso, Cesar (’69, Materazzi) – Adriano, Recoba (’27, Martins). Antrenor: Roberto Mancini.


Villarreal: Viera – Javi Venta, Gonzalo, Pena, Sorin – Senna, Arzo (’60, Alvarez), Calleja – Riquelme (’87, Cazorla) – Jose Mari (’76, Franco), Forlan. Antrenor: Manuel Pellegrini.


• Cartonase galbene: Recoba, Samuel, Veron / Senna, Sorin.


• A arbitrat: Alain Sars (Franta).


Victoria italienilor a fost adusa de Adriano si Martins, vârfurile pe care tehnicianul Roberto Mancini le-a tot criticat in ultimul timp, dar returul va fi unul de foc, având in vedere forta ofensiva a ibericilor pe propriul teren.


Interul a avut ceva emotii in disputa cu Villarreal din prima mansa a sferturilor de finala ale Ligii Campionilor, dar pâna la urma italienii au parasit invingatori stadionul „San Siro“, chiar daca rezultatul lasa deschisa ecuatia calificarii. Spaniolii, neinvinsi in aceasta competitie, au inceput in forta si au deschis scorul dupa 46 de secunde, prin uruguayanul Diego Forlan, care a reluat in plasa o minge respinsa de Toldo, la un sut al lui Jose Mari.


Norocul lui Mancini au fost atacantii. Cei pe care i-a tot criticat in ultima vreme ca nu-si fac datoria s-au revansat in disputa cu ibericii. Amenintat cu banca de rezerve, Adriano s-a trezit din letargie si a fost motorul echipei. Dupa ce mingea „intepata“ de el a fost respinsa de pe linia portii de Javi Venta (‘2), brazilianul a reusit sa egalaze peste cinci minute, trimitând in plasa, din intoarcere, mingea centrata de Stankovic.


Victoria interistilor a fost adusa de Obafemi Martins, introdus in teren mai mult de nevoie, datorita accidentarii lui Recoba. Nigerianul s-a aflat pe directia unei centrari a lui Stankovic si a deviat mingea in poarta lui Viera (’54).


La 1-1, gazdele au mai avut doua sanse de gol, prin Zanetti si Adriano, oaspetii raspunzând printr-un sut al lui Riquelme, care a trecut cu putin pe lânga bara. Acelasi jucator a fost apoi aproape sa aduca spaniolilor egalarea, dar mai intâi a nimerit transversala, a doua oara mingea ocolind poarta lui Toldo.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS