14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportUniversitatea n-are contracandidat in B2!

Universitatea n-are contracandidat in B2!

Secundul lui Victor Piturca afirma ca in meciul de la Caracal Universitatea a sacrificat spectacolul pentru rezultat.


La derbiul de la Caracal, selectionerul Victor Piturca a avut doi trimisi speciali, secunzii Stefan Iovan si Gabriel Boldici (foto), ultimul urmârind partida FC Caracal – Universitatea in calitate si de antrenor cu portarii la Stiinta. „Burta“, cum l-au poreclit colegii pe Boldici, a afirmat ieri: „Cele trei puncte ale derbiului de la Caracal au revenit Universitatii si aceasta este cel mai important lucru. In acest moment, punctele de la Caracal sunt de aur pentru liderul seriei B2, mai ales ca doua dintre echipele cu pretentii la promovare, CSM Vâlcea si Unirea Urziceni, au jucat pentru noi, ca sa zic asa, adica n-au reusit sa câstige meciurile de sâmbata. Faptul ca la Caracal Universitatea nu a stralucit, adica nu a facut si spectacol, este explicabil: pentru un rezultat bun, câteodata se sacrifica spectacolul. Iar Craiovei asta-i trebuie acum: puncte. Ce, ar fi fost bine sa jucam spectaculos si sa fi pierdut meciul?! Chiar daca mai sunt de disputat 13 etape pâna la final, cred ca Universitatea nu poate fi depasita in clasament, adica nu are cum sa rateze promovarea. De fapt, in aceasta serie Universitatea este, trebuie sa recunoastem, cea mai valoroasa echipa. Nu trebuie insa ca jucatorii sa se culce acum pe lauri deoarece campionatul este lung, iar programul Universitatii nu este chiar asa de usor. Unele partide se anunta dificile, cum ar fi cele cu Unirea Urziceni, Petrolul Ploiesti, CS Otopeni“.


Boldici a ajuns astazi la borna 49


Gabi Boldici isi aniverseaza astazi ziua de nastere, el implinind 49 de ani. A debutat la Universitatea in martie 1977, in meciul Universitatea – Progresul 5-1, antrenor fiind Constantin Teasca. A evoluat la Universitatea pâna in 1985, apoi s-a transferat la Chimia Râmnicu Vâlcea (’85/’86). A revenit in 1986 in Banie, in Divizia B, la Electroputere, iar in iarna lui ’88/’89 a fost chemat de antrenorul-jucator Sorin Cirtu iarasi la Universitatea. Si-a incheiat cariera de jucator la Electroputere, unde a trecut in iarna ’92/’93. In Valea Rosie, in 1993, a debutat in cariera de antrenor, ca secund, principal fiind tehnicianul Ovidiu Drinceanu, in prezent antrenor la Al Hilal.


„Ce-mi doresc de ziua mea de nastere? Am trei dorinte: repromovarea Universitatii in Divizia A, calificarea României la CE din 2008 si sanatate mie si familiei“, a spus ieri Gabriel Boldici, aflat la Bucuresti, la sediul federatiei, impreuna cu staff-ul echipei nationale.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS