10.6 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportReveniri intârziate

Reveniri intârziate

Reluându-si pregatirile in urma cu doua zile, Jerry Gane si Robert Saceanu par sa nu fi depasit in totalitate problemele medicale cu care s-au confruntat in ultima perioada, primul suferind o ruptura musculara, cel de-al doilea contracând o raceala.


Desi lucrurile pareau ca intra in normalitate, cei doi jucatori ai Stiintei au participat la antrenamentul sustinut ieri-dimineata, insa au continuat sa se pregateasca separat, facând exces de alergari usoare si lansate, fara sa participe la jocul cu mingea.


Daca staff-ul medical este convins ca „Gattuso“ va fi apt suta la suta la antrenamentul de astazi, nu acelasi lucru se poate spune despre ultimul atacant cooptat in iarna, Gane neavând posibilitatea de a atinge forma maxima pâna la intâlnirea cu FC Caracal.


Lista jucatorilor inapti nu s-a modificat cu nimic fata de zilele precedente, atât Razvan Fritea, cât si Michael Baird având „sansa“ de a intra in „hora“ abia la inceputul saptamânii viitoare.


La polul opus se afla Alexandru Piturca, atacantul craiovean reusind sa treaca peste raceala severa, din pricina careia a absentat aproape toata saptamâna. Fiul selectionerului a participat la antrenamentul de ieri alaturi de colegii sai, trecând cu brio de toate exercitiile impuse de Ovidiu Stinga.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS