10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportMontati pentru victorie

Montati pentru victorie

Antrenorul Viorel Hizo are pretentia sa obtina trei puncte de la Constanta, prezentând mai multe argumente care sa-i sustina pretentiile. 


Vremea nefavorabila din ultimele zile a afectat programul de pregatire al „pandurilor“, care s-au antrenat mai mult in sala decât afara. Decizia LPF de amânare a returului cu o saptamâna a prelungit chinul fotbalistilor, saturati dupa noua saptamâni de pregatire in conditiile in care pe sapte dintre cele opt stadioane se putea desfasura etapa in conditii bune.


„Jucatorii au aratat in ultimele zile foarte multa pofta de joc. Echipa este saturata de antrenamente, abia asteapta sa inceapa returul, am avut cele doua turnee foarte grele. Pentru ei si pentru noi era foarte bine daca acest campionat incepea saptamâna trecuta, era o descarcare psihica, scapam de un meci foarte greu disputat in conditii bune. Am avut dreptate când am spus ca nu trebuia sa se amâne campionatul intrucât in sapte din opt locuri se puteau disputa meciurile“, a spus Hizo.


Daca jocul dintre Farul si Pandurii se disputa la data programata initial, gorjenii puteau profita de doua absente importante din lotul gazdelor, protestul lui Hizo vizavi de amânarea campionatului capatând acum o alta dimensiune. „Pentru noi era un avantaj daca acest joc se disputa saptamâna trecuta, când doi jucatori importanti ai Farului, Senin si Todoran, nu jucau pentru ca erau accidentati. Acum au revenit si sunt apti de joc. Este important pentru Farul jocul lui Todoran, un play-maker, un finalizator, cu un travaliu foarte mare“, sustine „Dulaul“.


Argumentele lui Hizo


Farul Constanta este o echipa care impune respect, in principal pe teren propriu, insa asteptarile lui Hizo fata de echipa sa sunt mari. „Dulaul“ si-ar dori un inceput in forta care sa-i demonstreze ca Pandurii merita sa joace in divizia A. „Jocul de la Constanta trebuie câstigat din mai multe considerente. Primul, suntem pe locul 12 si este necesar sa imbunatatim numarul destul de mic de puncte. In al doilea rând, urmeaza meciul foarte greu cu Dinamo. In al treilea rând, trebuie sa pastram o distanta fata de echipele din zona retrogradarii. Suntem pregatiti pentru acest joc de la Constanta, fizic si psihic. Jucatorii sunt cu platile la zi, nu exista vreun motiv ca vreun jucator sa nu dea dovada de determinare. Astept mult de la echipa, vreau ca debutul de retur sa fie facut in forta si sa arate ca Pandurii merita sa joace in Divizia A“, sunt atuurile lui Viorel Hizo pentru adjudecarea celor trei puncte puse in joc la Constanta.


Conducerea clubului gorjean nu-i motiveaza pe jucatori suplimentar pentru un debut fericit de retur, prima obisnuita fiind de 250 de euro pentru fiecare punct câstigat. „Este un meci de campionat fara conotatie speciala, primele fiind cele prevazute in ROI“, a spus directorul general Viorel Temelescu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS