21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportPustinjakovic si Vranjkovic nu au drept de joc

Pustinjakovic si Vranjkovic nu au drept de joc

Doi dintre titularii tehnicianului Viorel Hizo, Pustinjakovic si Vranjkovic, nu au drept de joc pentru Pandurii. Oficialii gorjeni incearca sa le obtina permisul de munca in aceste zile pentru ca ei sa poata fi titulari in jocul cu Farul. Armel, Perisic si Keca sunt jucatorii straini de la Pandurii care au intrat in posesia permiselor de munca, obligatorii pentru a putea profesa in România. Procedura de obtinere a unui astfel de permis pentru un strain este greoaie, angajatorii fiind nevoiti sa depuna circa 34 de documente.


Danilo Pustinjakovic a reusit sa strânga toate actele necesare, iar clubul le va depune mâine la Liga Profesionista pentru obtinerea dreptului de joc. Pentru bosniacul Vojislav Vranjkovic, transferat in aceasta iarna la Pandurii, procedura este si mai dificila, acesta fiind la primul transfer in România. Clubul gorjean trebuie sa obtina un bilet de ordine de la Ministerul Muncii, un fel de derogare, pentru ca Vranjkovic sa poata fi legitimat pâna la jocul din prima etapa a returului.


„Armel, Perisic si Keca au intrat in posesia cartilor de munca, iar pentru Pustinjakovic si Vranjkovic vom depune miercuri (mâine – n.r.) actele la Liga pentru a le putea viza carnetele de joc“, a spus secretarul general al „pandurilor“, Daniel Baloi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS