9.5 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportAustriecii au fost curati

Austriecii au fost curati

Controalele antidoping inopinate efectuate celor zece fondisti si biatlonisti din delegatia Austriei la JO de la Torino au avut rezultate negative, conform purtatorului de cuvânt al Comitetului International Olimpic (CIO), Giselle Davies. „De obicei, Comitetul International Olimpic nu comunica rezultatele testelor antidoping atunci când acestea sunt negative. Nici unul dintre testele efectuate la San Sicario nu a avut rezultat pozitiv“, a precizat Giselle Davies.


Sase fondisti si patru biatlonisti austrieci au fost supusi unor teste antidoping neanuntate in cursul acestei saptamâni, CIO luând aceasta decizie dupa ce a primit informatii de la Agentia Mondiala Antidoping (AMA), conform carora intr-o locuinta ocupata de echipele austriece de biatlon si schi fond se afla Walter Mayer.


Mayer, fost antrenor al echipei de schi fond a Austriei, are interzis accesul la Olimpiada, dupa ce doi dintre sportivii sai, Marc Mayer si Achim Walcher, au fost acuzati de dopaj ca urmare a descoperirii de material de transfuzie de sânge intr-o casa ocupata de austrieci la JO de la Salt Lake City (2002).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS