10.6 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024

Primul insucces

Dupa sase jocuri fara infrângere, Minerul Matasari a inregistrat primul insucces in acest an, 0-1, pe terenul divizionarei C CS Vulcan, „satelitul“ Jiului Petrosani. Supervizata de antrenorul Aurel Sunda si de Alin Simota, CS Vulcan a folosit sapte jucatori de la divizionara A, Cohan, Draghici, Borza, Vezan, Dumitru, Ilin si un fotbalist ghanez aflat in probe la Jiul.


„A fost unul din cele mai reusite jocuri ale noastre, chiar daca am fost pierdut pe greseala unuia dintre asistenti, care era de fapt un jucator de-al lor“, a spus directorul sportiv Tanasie Ghimis.


Directorul tehnic, Titu Nicolicescu a folosit urmatorul „unsprezece“: Hârsu – Baraitaru, Iovan, Oprita, Laurentiu – Homea, Nitoi, Dinca, Trifu – Lacatusu, Patrascoiu. Pe parcurs, au mai evoluat: Scânteie, Clipici, Bilaus, Grigorie, Cornescu si Ardeoiu.


Minerul Matasari, impreuna cu alte câteva divizionare C din zona, intentioneaza sa adreseze FRF o adresa prin care sa solicite decalarea returului din cauza terenurilor impracticabile.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS