11.2 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportMinerii n-au terenuri de pregatire

Minerii n-au terenuri de pregatire

Vremea nefavorabila din ultima perioada a dat peste cap programul de pregatire al divizionarei B Minerul Motru, care nu are un teren de antrenament decent. De câteva zile, echipa din Motru se pregateste in sala Colegiului National din Motru.


„Incepe campionatul si n-am avut un teren de antrenament. Abia am gasit doua portiuni de teren la Glogova, ca restul e plin de gropi, de capcane. Terenul nostru de antrenament este in paragina, iar pe cel de joc il protejam. Acum lucram doar in sala“, a spus tehnicianul Silviu Lung.


„Minerii“ au anulat deja amicalul cu Building, programat miercuri, pentru ca nu au gasit un teren practicabil, iar testul de astazi, cu Minerul Mehedinti, este pus sub semnul intrebarii din aceleasi motive. Refuzata de divizionarele D din Câlnic si Stanesti, Minerul Motru mai are o varianta, la Livezile, pentru a disputa amicalul cu „minerii“ din judetul vecin.


Din cauza terenurilor inghetate, unul dintre atacantii motreni, Volocaru, s-a accidentat destul de serios, acesta având un disc de la coloana vertebrala putin deplasat. Volocaru a inceput un tratament prescris in urma unei tomografii efectuate la Craiova, dar nu va putea fi recuperat pâna la reluarea campionatului. Alt fotbalist care a suferit din cauza terenurilor, Mieila, si-a reluat antrenamentele dupa ce a fost indisponibil doua saptamâni.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS