« Alte articole din categoria Sport

FC Caracal incepe returul cu noutati

Lorena Balaci-Trica, presedinte de onoare

Sport - Ion JIANU
(citeste alte articole de acelasi autor »)0 vizualizari
Sâmbătă, 25 Februarie 2006 - 00:00
Versiunea pentru tiparire
Marimea textului:

Dupa cooptarea lui Ilie Balaci ca actionar la gruparea din „Orasul Minunilor“, fiica acestuia, Lorena Trica, a fost numita presedinte de onoare, in locul tatalui. Mai este doar o saptamâna pâna la data reluarii campionatului ligii secunde, iar gruparea FC Caracal se prezinta la start cu câteva noutati importante. Cel mai important eveniment petrecut in aceasta pauza competitionala de iarna este cooptarea lui Ilie Balaci ca actionar la clubul oltean, astfel incât zvonurile din toamna anului trecut s-au confirmat acum in totalitate. Conform celor afirmate de presedintele executiv al clubului, Jean Nitulescu, in prezent, procentele…

 

Articolele mai vechi de 30 de zile pot fi accesate de abonatii premium. Abonaţi-vă acum cu numai 2 euro / lună la ediţia online a Gazetei de Sud. Ca abonat premium, aveţi acces total la articole, anunţuri şi arhiva GDS. Mulţumim! Click aici pentru abonare »

 

 

Comentarii

Gazeta de Sud nu este responsabilă juridic pentru conținutul comentariilor. Mesajele care conțin amenințări și cele vulgare, xenofobe sau rasiste nu sunt permise.


    Sumarul ediţiei: