12.6 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportLorena Balaci-Trica, presedinte de onoare

Lorena Balaci-Trica, presedinte de onoare

Dupa cooptarea lui Ilie Balaci ca actionar la gruparea din „Orasul Minunilor“, fiica acestuia, Lorena Trica, a fost numita presedinte de onoare, in locul tatalui.


Mai este doar o saptamâna pâna la data reluarii campionatului ligii secunde, iar gruparea FC Caracal se prezinta la start cu câteva noutati importante.


Cel mai important eveniment petrecut in aceasta pauza competitionala de iarna este cooptarea lui Ilie Balaci ca actionar la clubul oltean, astfel incât zvonurile din toamna anului trecut s-au confirmat acum in totalitate. Conform celor afirmate de presedintele executiv al clubului, Jean Nitulescu, in prezent, procentele detinute de actionari la FC Caracal sunt urmatoarele: 37,5 Ilie Balaci, 37,5 Stefan (George) Ilinca si 25 Consiliul Local Caracal. Presedinte al Consiliului Director al clubului este George Ilinca, iar Jean Nitulescu este presedintele executiv al caracalenilor.


Jean Nitulescu a completat: „ Avem inca o noutate, respectiv faptul ca presedinte de onoare este acum Lorena Trica, fiica celebrului fotbalist Ilie Balaci, acum actionar al clubului nostru“.


Negrila, secundul lui Ungureanu


Si colectivul tehnic a fost intarit cu un nume celebru, Nicolae Negrila fiind numit recent antrenor secund al echipei. Astfel, in retur, FC Caracal va avea pe banca tehnica trioul Nicolae Ungureanu (principal), Nicolae Negrila (secund) si Sabin Ciurea (antrenor cu portarii).


In privinta lotului, caracalenii ii vor transfera saptamâna viitoare, probabil miercuri, pe urmatorii patru jucatori, toti având actele necesare legitimarii rezolvate: Tibi Lung (ultima oara la Minerul Motru), Daniel Mihai (fost la Universitatea), Florin Apostol (de la Petrom Chimia Craiova) si Severica Dima, ultimul provenind de la CSM Suceava, atacant-mijlocas.


Astazi, in ultimul meci de verificare al acestei perioade de pregatire, FC Caracal va intâlni, acasa, incepând cu ora 11.00, pe divizionara D CFR Petrolul Craiova.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS