16.2 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportIlie Nastase l-a injurat pe observatorul irlandez

Ilie Nastase l-a injurat pe observatorul irlandez

Oficialul UEFA a dorit sa faca „instructie“ in tribunele stadionului National, insa „Nasty“ i-a dat peste nas.


Fostul mare tenisman Ilie Nastase a avut discutii in contradictoriu, la tribuna oficiala a stadionului National din Complexul Sportiv „Lia Manoliu“, atât cu observatorul meciului Steaua – SC Heerenveen, irlandezul Pat Quigley, cât si cu managerul stelist Mihai Stoica.


In stilu-i caracteristic, Nastase a recunoscut ca l-a injurat pe observatorul de joc Pat Quigley, adaugând insa ca a fost provocat: „Stateam zgribulit pe scaun, observatorul a trecut pe lânga mine, mi-am tras picioarele, iar apoi, când a trecut a doua oara, mi-a spus: «Nu am loc sa trec, ridica-te in picioare». Am spus ca nu ma ridic, iar el a inceput sa tipe: «Te dau afara!». L-a chemat pe baiatul de la FRF care il insotea si i-a spus sa ma dea afara, eu i-am spus ca ma dor picioarele, iar el a spus ca nu il intereseaza, dar eu nu am vrut sa ma ridic. Nu m-am ridicat nici in fata lui Ceausescu, a lui Mussolini sau Basescu. Eu i-am raspuns cum merita: sa se duca undeva… I-am mai zis sa-si puna kilt, credeam ca este scotian. Observatorul era cam nebun, verifica pe toata lumea, se plimba ca Musollini, cu pieptul in fata, de parca eram la armata. La un moment dat, beam ceva dintr-un pahar si el a spus: «Luati-i paharul din mâna». Atunci am zis ca nu este nici o problema, o sa-mi pun berea intr-un pahar de plastic. Pâna la urma, englezul care era cu el (observatorul de arbitri Kenneth Ridden – n.r.) si-a cerut scuze pentru ce s-a intâmplat“.


„Stoica s-a bagat ca musca in lapte“


Ilie Nastase s-a certat si cu managerul general al FC Steaua, Mihai Stoica, care a intervenit in conflictul cu observatorul de joc. „Stoica s-a bagat ca musca in lapte, nestiind despre ce este vorba, spunându-mi ca nu asa procedeaza un mare campion. De fapt, nici nu stiu cine este acest Mihai Stoica. Sa stea in banca lui si sa-si vada de treaba, nu poate sa realizeze la Steaua nici unu la suta din ceea ce am facut eu. Tocmai el vorbeste, care a lovit un suporter… Ar trebui sa se ascunda vreo doi-trei ani“, a spus Nastase.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS