11.4 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportCe se intâmpla, doctore?

Ce se intâmpla, doctore?

La capitolul dezamagiri, antrenorul Universitatii a trecut pe lista si numele medicului, pe care ar dori sa-l cedeze la „satelit“ in momentul in care ii va gasi un inlocuitor potrivit.


Ovidiu Stinga a instiintat conducerea clubului ca este nemultumit de prestatiile doctorului Ion Serban, infirmeria fiind plina in Cipru cu jucatori care acuzau diverse simptome. „Olandezul“ a afirmat ca Ion Serban ar fi putut preveni multe cazuri de imbolnavire, facând referire la raceala cu care s-a confruntat aproape intreg lotul si la indiferenta aratata de medicul echipei fata de alegerea alimentatiei.


Acesti factori au afectat, in buna masura, intreaga pregatire, lotul craiovean nefiind apt in totalitate nici macar o zi din cele 21 petrecute in Insula Afroditei. „Sunt total nemultumit de modul cum isi exercita meseria. In afara faptului ca are grija ca fiecare jucator sa-si ia vitaminele, altceva nu mai face. Nici administrarea vitaminelor nu o face cum trebuie, pentru ca uita mereu cui i-a dat pastile si cui nu. Unora le da de doua ori la o masa, altora deloc. Sa nu mai spun ca nu s-a interesat de meniu, nu le-a spus baietilor ce au voie sa manânce si ce nu. Toate astea erau indatoririle lui, nu ale mele, ca antrenor“, a spus Stinga indignat.


L-ar ceda la „satelit“


Realizând ca Ion Serban nu este potrivit pentru Stiinta, antrenorul Universitatii a luat in calcul varianta de a-l retrograda la „satelit“, pentru ca divizionara C nu beneficiaza de atentie medicala, iar jucatorii nu vin niciodata sa-i ceara ajutorul. Trecerea lui „Docky“ la Primavara este conditionata insa de rapiditatea cu care va fi gasita persoana potrivita, capabila sa indeplineasca toate cerintele lui Stinga. Din pacate, calculele „olandezului“ nu prea ies, pentru ca variante nu prea exista, in Craiova fiind foarte putini medici specializati in domeniul sportiv.


„Ma gândesc foarte serios sa demaram cautarile unei alte persoane, care sa poata indeplini toate obligatiile unui medic sportiv, pentru ca acest personaj joaca un rol extrem de important la echipa. Este la fel de important ca antrenorul. Ar fi de preferat sa aiba cunostinte avansate despre nutritionism. Din pacate, in momentul de fata, nu avem prea multe optiuni. Cel putin in Craiova nu sunt variante viabile. Pe Ion Serban l-am ceda la echipa a doua, ca si acolo este nevoie de un cadru medical. Mai ales ca la anul se doreste promovarea. Trebuie sa ne reorganizam daca vrem sa facem performanta“, a comentat Ovidiu Stinga.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU