17 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportCalificare cu fluieraturi

Calificare cu fluieraturi

Inainte de finalul partidei de pe stadionul National, câtiva spectatori au scandat „Rusine sa va fie“ si i-au fluierat pe jucatori.


Campioana României, Steaua Bucuresti, s-a calificat, joi, in optimile de finala ale Cupei UEFA, desi a pierdut, cu scorul de 0-1 (0-0), meciul cu formatia SC Heerenveen, in mansa secunda a 16-imilor competitiei. In tur, Steaua câstigase cu scorul de 3-1. Inainte de finalul partidei, o parte a spectatorilor au scandat „Rusine sa va fie“ si i-au fluierat pe jucatori.


Stelistii cauta scuze


Mijlocasul Sorin Paraschiv s-a aratat foarte deranjat de reactia suporterilor stelisti, adaugând ca nu trebuie sa se faca o tragedie din aceasta infrângere. „Lumea nu trebuie sa strige rusine daca ne-am calificat. Am prins o zi mai slaba. Ne asteptam viitorii adversari, pentru a demonstra suporterilor ca putem juca si altfel. La inceput au fost fantastici, dar la final nu ne-au mai sustinut“, a spus Paraschiv.


Capitanul Stelei, Mirel Radoi, a fost mai ponderat in declaratii, sustinând ca toti coechipierii sai sunt suparati pentru ca si-au dezamagit suporterii. „Prima noastra suparare este ca ne-am dezamagit suporterii. I-am chemat la stadion, au inteles mesajul, dar i-am dezamagit. Nu avem scuze pentru asta. Olaroiu are cel mai mult de suferit in urma acestui rezultat“, a spus Radoi.


Tehnicianul stelist Cosmin Olaroiu s-a limitat sa declare ca atât el, cât si elevii sai sunt dezamagiti de rezultat: „Suntem dezamagiti. A fost o afluenta fantastica si cred ca exista un pericol cu aceasta afluenta fantastica daca nu ne-am fi calificat“.


Finantatorul Gigi Becali a iesit bucuros din tribuna oficiala, ignorând reprosurile suporterilor. „De ce sa fiu suparat? Calificare am vrut, calificare am avut. Inteleg supararea suporterilor, pentru ca au venit din toata tara la acest meci, dar sa nu uite ca ne-am calificat“, a afirmat Becali.


Olaroiu a dat explicatii


Analizând meciul de joi, Cosmin Olaroiu a spus ca fotbalistii echipei Steaua au „jucat mai mult cu inima, decât cu mintea“. „Heerenveen este o echipa puternica, punând presiune, iar noi, din pacate, am intrat in jocul lor de forta, de angajament, lucru care ne-a dezavantajat. N-am reusit sa avem luciditate, am fost precipitati. Au avut avantajul gabaritului de partea lor, au iesit invingatori din aceste dueluri. Am suferit mult la constructie. Nu am reusit sa ne facem jocul nostru rapid, de combinatie“, a spus Olaroiu.


La rândul sau, antrenorul lui Heerenveen, Gertjan Verbeek, a spus ca Steaua s-a calificat meritat in optimile de finala ale Cupei UEFA, in ciuda infrângerii de joi. „Inceputul a fost mai greu pentru noi. Stiam ca Steaua va incerca sa inscrie repede, iar in primele 20 de minute a fost foarte dificil, mai ales ca publicul a fost al 12-lea jucator. Dupa pauza, Steaua nu a mai presat asa tare, iar golul a fost meritat, pentru ca eram echipa mai buna la acel moment. Daca inscriam si al doilea gol, poate se intâmpla un miracol, dar a fost prea târziu. Steaua a fost mai buna per total si s-a calificat pe merit“, a spus Verbeek.


Steaua va intâlni Betis in optimi


Steaua Bucuresti va intâlni echipa Betis Sevilla in optimile de finala ale Cupei UEFA, dupa ce formatia spaniola a reusit calificarea, desi a pierdut, cu scorul de 1-2, dupa prelungiri, meciul cu AZ Alkmaar, contând pentru mansa secunda a 16-imilor competitiei. Betis s-a calificat deoarece in tur a câstigat cu scorul de 2-0.


In meciul de joi, din Olanda, pentru AZ Alkmaar au marcat Arveladze ’26 si Jaliens ’35, in timp ce pentru Betis a inscris Melli, in minutul 90+4.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS