13.4 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportNe-a fost frica de fratii Bryan?

Ne-a fost frica de fratii Bryan?

Presa internationala de ieri nu acorda României prea mari sanse de calificare in sferturile de finala ale Cupei Davis, dupa ce Victor Hanescu s-a accidentat in meciul de dublu. De asemenea, ziaristii americani au fost de parere ca Florin Segarceanu a hotarât sa foloseasca in meciul de dublu cuplul Hanescu / Tecau deoarece a considerat ca fratii Bryan nu pot fi invinsi.


„McEnroe si multi altii au privit aceasta decizie ca pe o cedare a meciului in fata fratilor Bryan, care i-au invins pe Hanescu si Pavel in primul tur la Australian Open, in drumul lor spre titlul la dublu“, a notat cotidianul Los Angeles Times.


Florin Segarceanu a negat insa o astfel de varianta: „In Cupa Davis nu te gândesti niciodata ca nu ai nici o sansa. Probabil ca, daca fratii Bryan ar fi jucat cu Croatia, ati fi gândit la fel. In Cupa Davis se poate intâmpla orice“.


La rândul sau, site-ul tennisreporters.net noteaza ca accidentarea lui Hanescu poate fi considerata „dreptate poetica“ pentru echipa Statelor Unite si pentru Andy Roddick, care a pierdut primul meci al intâlnirii dintre cele doua echipe, disputat impotriva lui Andrei Pavel, dupa ce a vomitat. Aceeasi sursa nu acorda nici o sansa de calificare României dupa accidentarea lui Hanescu, notând ca, dupa meciul pe care Roddick il va disputa impotriva lui Horia Tecau sau a lui Razvan Sabau, „este foarte posibil ca SUA sa fie deja calificata“.


Rezultate din Grupa Mondiala


Rezultatele complete inregistrate dupa meciurile disputate in primele doua zile ale turului I al Grupei Mondiale a Cupei Davis:


Austria – (+) Croatia 0-3, (+) Argentina – Suedia 3-0, (+) Belarus – Spania 3-0, Elvetia – Australia 1-2, Germania – (+) Franta 0-3, Olanda – (+) Rusia 0-3, SUA – România 2-1, (+) Chile – Slovacia 3-0


Echipele precedate de semnul (+) s-au calificat in sferturile de finala ale competitiei, care vor avea loc in perioada 7 – 9 aprilie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS