13.1 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportGP Craiova, neinvinsa

GP Craiova, neinvinsa

Divizionara C craioveana a reusit o serie de rezultate favorabile in aceasta perioada de pregatire, trupa lui Adrian Popescu lasând impresia ca-si va putea indeplini fara probleme obiectivul stabilit, evitarea retrogradarii.


Dupa ce vineri a invins divizionara D CFR Petrolul Craiova cu scorul de 5-2, „GP“ Craiova s-a deplasat sâmbata la Calafat, unde a participat la un triunghiular alaturi de formatia Dunarea, din localitate, si o echipa din Vidin. In primul meci, Dunarea Calafat si echipa din Bulgaria au terminat la egalitate, scor 0-0. In cel de-al doilea, „GP“ Craiova s-a impus cu 5-0 in fata celor de la Vidin, iar in partida dintre colegele de serie (C5) Dunarea Calafat si „GP“ Craiova scorul a fost egal, 0-0.


„Sunt multumit de jocul copiilor. Nu vreau sa ma dau cocos, dar ma bucur pentru rezultatele echipei mele chiar daca este vorba de niste partide de verificare. Jucatorii nostri, majoritatea juniori, au demonstrat ca merita increderea si pot creste in valoare. Aceste meciuri le dau incredere in perspectiva returului, care se apropie cu pasi repezi“, a declarat ieri antrenorul Adrian Popescu.


Astazi, echipa de la Hanul Doctorului va pleca intr-un cantonament de o saptamâna la Baile Herculane.


Armata a facut scor cu Isalnita


Intr-o alta partida disputata sâmbata, la Facai, divizionara C Armata Craiova a dispus cu scorul de 7-1 de Avântul Isalnita (Divizia D). La echipa lui Mugurel Gusatu (foto) a evoluat si Chiliman, jucator venit dupa o accidentare mai veche. Acesta a evoluat zece minute, fiind testat de antrenorul craiovean cu acordul medicilor, pentru a vedea daca se poate baza pe el in retur.


Dupa cum se stie, Armata Craiova are obiectiv promovarea in Divizia B, iar Chiliman este unul dintre jucatorii de baza ai gruparii din Valea Fetii.


Saptamâna aceasta, Armata Craiova va sustine doua partide amicale pe teren propriu: primul, miercuri, cu Minerul Motru, si urmatorul, sâmbata, cu Dacia Mioveni.


Saptamâna viitoare, echipa din Banie va intoarce vizita celor doua divizionare B, partidele urmând sa se dispute miercuri, respectiv sâmbata.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS