5.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024

Am scapat ieftin

Universitatea – Belchatow SK 1-3


• Au marcat: Mitchell (’89) / Luckzywek (’31), Korenic (’67), Jankoric (’82).


Universitatea: Bornescu – Ciuca, Dodd, Mitchell – Dananae, A. Ionescu, D. Stoica, Velcovici, Preda – Orac, Piturca. Antrenor: Ovidiu Stinga. Au mai jucat: Stinga, Fritea, Stavaru, Al. Costea, Saceanu, Covalenco, Curteanu.


Belchatow: Mihztal – Komorowski, Pietrashiak, Kovalchek, Kuranty – Wrobel, Fonfara, Luckzywek, Klepczarek – Matusiak, Omeonu. Antrenor: Orest Lenczyk. Au mai jucat: Cech, Sapela, Cieciura, Cecot, Grodzicki, Popek, Jankoric, Stak, Korenic, Ujek, Chi-Fon.


• Au arbitrat: J. Roskoy – R. McCabe, C. Smith.


Atacantii Universitatii au continuat hibernarea si in ultimul amical din Cipru.


Ultima partida sustinuta in Cipru nu a avut, din pacate, un deznodamânt fericit. Oltenii au inceput curajos meciul, s-au aparat foarte bine, au combinat, dar atât, pentru ca nu a avut cine sa puna in pericol poarta polonezilor. Singura data când ofensiva alb-albastra s-a dovedit cu adevarat periculoasa a fost in minutul noua, când Piturca a trimis mingea in poarta, insa tusierul nu a validat golul pe motiv de ofsaid. Juvetii au mai ratat deschiderea scorului prin Mitchell, insa, lipsindu-i precizia, australianul nu a nimerit poarta din sase metri. In rest, Orac si Piturca nu s-au putut mândri decât ca au hartuit defensiva celor de la Belchatow, pentru ca nu au reusit nici macar un sut pe spatiul portii. In replica, polonezii au dat emotii de trei-patru ori, prin Fonfara si Luckzywek, care a si reusit sa marcheze in minutul 31, din lovitura libera.


Stinga a fortat degeaba


Dupa pauza, nemultumit de randamentul elevilor sai in faza ofensiva, Ovidiu Stinga a parasit banca tehnica, crezând ca poate schimba ceva in teren, insa s-a inselat, pentru ca oltenii nu au reusit nici macar un sut pe spatiul portii. Presingul sufocant facut de ocupanta pozitiei a unsprezecea din Polonia nu avea cum sa nu dea roade in repriza secunda, când in teren si-au facut aparitia tinerele rezerve ale Universitatii. Gafele n-au intârziat sa apara, iar adversarul a profitat din plin. In minutul 67, Stavaru a uitat sa-l marcheze pe Korenic, reluarea acestuia din urma dovedindu-se imparabila pentru Mircea Bornescu. Nici Jankoric nu a iertat in minutul 82, când defensiva alb-albastra a fost prinsa pe picior gresit. Daca Alexandru Costea si Ovidiu Stinga, intrat in postura de vârf, nu au reusit nimic, Josh Mitchell a izbutit, cu un minut inainte de fluierul final, sa inscrie golul de onoare al oltenilor, reluând in dreapta portarului Mihztal.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

2 COMENTARII