16.4 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportSe simte dorul de casa

Se simte dorul de casa

Alb-albastrii s-au apucat sa-si pregateasca bagajele, Ciuca si compania incepând numaratoarea inversa a zilelor pe care le mai au de petrecut in Insula Afroditei.


Cele trei saptamâni petrecute in Cipru au avut si efecte negative asupra psihicului jucatorilor craioveni, care, in ultima saptamâna, nu au vorbit decât despre intoarcerea in Banie, dorul de familie si de prieteni fiind motivul invocat de majoritatea. Singurele momente in care juvetii nu-si aduceau aminte de casa au fost cele din timpul antrenamentelor si al meciurilor, si asta pentru ca se concentrau asupra cerintelor lui Ovidiu Stinga.


In rest, in timpul liber, atât oltenii, cât si australienii au mentinut in permanenta legatura cu cei dragi, prin intermediul internetului, fapt care i-a rascolit si mai rau. Acum, când programul de pregatire este aproape incheiat, Ciuca si compania au demonstrat prin fapte ca s-au saturat printre straini, incepând sa-si faca bagajele inca de ieri-seara.


Asteptând decolarea


Daca lucrurile sunt aproape incheiate in Cipru, din punct de vedere al pregatirii, fotbalistii Universitatii au inceput numaratoarea inversa in privinta orelor ramase de stat in cantonament. Intreaga delegatie alb-albastra va parasi Episkopi mâine-dimineata, in jurul orei 3.00, pentru ca trei ore mai târziu este programata decolarea avionului, aterizarea in România fiind estimata in jurul orei 8.00. De la
Aeroportul Otopeni, juvetii vor fi preluati cu autocarul echipei, destinatia finala fiind cantonamentul din Lunca Jiului.


Alb-albastrii in fata ultimului amical din Cipru


Test cu polonezii


Daca „examenele“ pe care oltenii le-au dat in Cipru nu au avut efectul scontat, Universitatea primind nota de trecere doar in meciurile cu Apop Kirinas si cu Haiduk Kula, inregistrând si trei restante, cu Inter Baku, FC Buduknost si Cernomoret Varna, astazi a venit timpul ca juvetii sa incheie „semestrul“. Ultimul test va avea loc la o distanta de 60 de kilometri de Episkopi, in regiunea Paphos, oltenii având programata, de la ora 15.30, partida amicala cu polonezii de la Bella Shadu, disputa in care Ciuca si compania vor sa-si mai spele din pacate. (A.V.)


Antrenamentele au fost mult mai usoare


Stinga evita oboseala


Daca in primele doua saptamâni si jumatate de pregatire, Ovidiu Stinga a scos „untul“ din elevii sai, la ultimele sedinte antrenorul Universitatii a micsorat vizibil doza de efort. „Olandezul“ a imbinat tematicile antrenamentelor, alternând exercitiile fizice cu cele cu mingea, si asta pentru ca oboseala si-a pus deja amprenta pe modul de pregatire a elevilor sai. In plus, Stinga a inceput sa-i menajeze pe jucatorii suprasolicitati in amicale, lucru consemnat si ieri-dimineata, când, in prima sedinta a zilei, i-a scos la treaba doar pe cei care au evoluat foarte putin, in speta juniorii cooptati de la „satelit“. Dupa-amiaza, tehnicianul craiovean a renuntat sa mai faca diferente intre jucatori, strigând intreg catalogul pentru ultimul antrenament din Insula Afroditei. (A.V.)

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS