17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024

Tolba cu medalii

Patru medalii, dintre care una de aur, au ajuns la fete, si tot atâtea au atârnat la gâtul baietilor la finele intrecerii.


Opt medalii au reusit sa obtina in week-end-ul trecut spadasinii de la CSM Craiova – LPS „Petrache Triscu“ la Campionatele Nationale de cadeti desfasurate in Capitala, incepând anul cu dreptul in ceea ce priveste performantele sportive.


In proba feminina pe echipe, Craiova a reusit singura medalie de aur, dupa ce a trecut de Satu Mare cu scorul de 45-43. Echipa LPS „Petrache Triscu“ I a fost alcatuita din Andreea Catalina, Bianca Mitricof, Raluca Sbârcea si Cristina Vasile. Tot in intrecerea pe echipe, echipa LPS „Petrache Triscu“ II, alcatuita din Alexandra Floricel, Sabina Cotofeanu, Ionela Catana si Alice Tudor, s-a clasat a treia. La individual, Alina Floricel si Raluca Sbârcea au obtinut medaliile de bronz.


Pentru a nu se lasa mai prejos, baietii si-au adjudecat si ei patru medalii. Eugen Iliescu a obtinut medalia de argint in proba individuala dupa ce a pierdut in finala in fata oradeanului Andrei Timoce. Pe echipe, CSM – LPS Craiova a participat cu doua echipe obtinând urmatoarele rezultate: LPS „Petrache Triscu“ I (Eugen Iliescu, Dorian Pârvan, Florin Ureche, Daniel Nica) a obtinut medalia de argint, iar LPS „Petrache Triscu“ II (Catalin Cioc, Nicusor Neagu, Stefan Muraru, Costinel Picu) medalia de bronz.


Sportivii cu care Bania s-a prezentat in concurs sunt pregatiti de antrenorii Dumitru Popescu, Dan Podeanu, Ion Barbosu, Claudiu Stefan si Daniel Matache.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS