20.5 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportA venit timpul revansei

A venit timpul revansei

Elevii lui Piturca sunt hotarâti sa invinga atât Olanda, cât si Slovenia, echipe care ne-au pus mari probleme in trecutul apropiat.


Capitanul nationalei României, Cristian Chivu, a spus ieri ca tricolorii au de luat o revansa nu fata de Olanda, care i-a invins de doua ori pe tricolori in preliminariile CM 2006, ci fata de suporterii echipei nationale.


„Este o grupa accesibila, avem sansa noastra si o vom juca pâna la capat. Nu vom lupta doar cu Olanda, mai sunt Slovenia si Bulgaria, care au si ele sanse la unul din primele doua locuri. Revansa avem de luat nu fata de Olanda, ci fata de publicul românesc, care asteapta de multa vreme o calificare. Este singura revansa pe care trebuie sa o luam“, a spus Chivu.


Intrebat daca este posibil ca nationala Olandei sa câstige sase puncte din meciurile cu România, Chivu a precizat: „In fotbal orice este posibil, insa la ceea ce poate echipa României in prezent, am sperante ca nu vor mai lua sase puncte din meciurile cu noi“.


Dorinel Munteanu este pesimist


Dorinel Munteanu pare cel mai pesimist dintre tricolori, sustinând ca grupa in care a fost repartizata România este foarte dificila. „Este o grupa foarte grea. Iar Olanda e favorita, ca sa nu mai spun ca va trebui sa ne batem cu Belarus si Bulgaria, echipe care au trecut si ele prin perioade grele si vor calificarea“, a opinat Munteanu.


Dorinel sustine insa ca tricolorii se pot califica daca vor forma un grup unit. „Avem de luat revanse in fata Olandei, dar si in fata Sloveniei, si cel mai important este sa fim un grup unit. Doar asa vom reusi“, a spus Dorinel Munteanu.


Cocis este multumit de adversare


Razvan Cocis considera ca grupa din care face parte România este accesibila. „Grupa in care a cazut România este accesibila. Depinde doar de noi sa avem rezultate bune si sa obtinem calificarea. Trebuie sa fim concentrati. Cred ca reteta calificarii era aceeasi, indiferent de adversare, pentru ca totul depinde de noi“, a opinat Razvan Cocis.


La rândul sau, Ionut Mazilu considera ca România are 60 la suta sanse de calificare din grupa G.


„Va fi destul de greu, dar se poate sa ne calificam. Trebuie sa ne revansam, dupa ce Olanda ne-a invins anul trecut. De ce mi-a fost frica, n-am scapat. Doar Olanda nu voiam sa fie cu noi in grupa, dar chiar asa s-a nimerit. Sper ca ii vom bate“, a spus Mazilu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS