13.4 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportTrofin a cedat dupa trei antrenamente

Trofin a cedat dupa trei antrenamente

Solutia de rezerva a antrenorului Viorel Hizo este nou-venitul Dragomir.


Primul jucator care a cedat din punct de vedere fizic in acest an este chiar capitanul Catalin Trofin, acesta informându-l pe tehnicianul Viorel Hizo ca are dureri in zona abdominala in momentul lovirii balonului. Problemele lui Trofin sunt mai vechi, de la finalul turului, când „Dulaul“ a fost nevoit sa-l inlocuiasca in partidele cu Poli Timisoara si Otelul Galati, din cauze medicale. Perioada de repaus de o luna nu a atras dupa sine si vindecarea, Trofin increzându-se in sfaturile unor medici incompetenti. Fundasul „pandurilor“ a consultat mai multi specialisti din Târgu Jiu in vacanta de iarna, care i-au recomandat sa nu faca efort, fara sa-i puna un diagnostic.


„Am fost la mai multi medici din Târgu Jiu, care au spus ca nu am hernie sau apendicita si m-au sfatuit sa nu fac efort. Inainte ma durea abdomenul, dar acum durerea s-a lasat pe picior. Când alerg, nu ma jeneaza, doar la miuta“, a spus fotbalistul.


Acesta doreste sa urce cu echipa la Rânca, pentru pregatirea montana, dar Hizo nu a fost de acord. „Eu vreau sa merg la Rânca pentru ca pot sa sustin programul de pregatire fizica, dar domnul Hizo nu a fost de acord. Mi-a comunicat ca cine nu respecta programul de pregatire nu face parte din lot“, a declarat Trofin.


Capitanul „pandurilor“ a fost declarat de catre DS Gorj cel mai bun fotbalist al anului 2005, iar intr-o ancheta a Prosport cel mai bun fundas stânga din tara, devansându-i pe Nesu (Steaua) si Pulhac (Dinamo).


Hizo, suparat ca nu are medic la echipa


Tehnicianul „pandurilor“ a parasit nervos vestiarul echipei dupa ce Trofin si-a anuntat indisponibilitatea. Faptul ca Pandurii nu beneficiaza de serviciile unui medic care sa stea in permanenta lânga echipa este marele of al lui Hizo, dar si lipsa de profesionalism a jucatorilor, care nu sunt responsabili de sanatatea lor, il deranjeaza in egala masura.


„I-am trimis sa se trateze când am plecat in vacanta. Nu se poate sa vina un jucator, dupa trei antrenamente, sa spuna ca nu mai poate. Trofin sa se duca sa se trateze si, când o fi apt, sa se prezinte la echipa“, a declarat Hizo.


Impus de SNLO, unul dintre sponsorii echipei, medicul Valerian Dârnu nu este pe placul antrenorului Viorel Hizo, pentru ca nu sta in permanenta lânga jucatori. „Dulaul“ a facut presiuni pe lânga presedintele Marin Condescu pentru a-si completa staff-ul cu un medic, iar clubul a dat un anunt in acest sens, in care cauta un medic ortoped sau specialist in medicina sportiva. De doua zile, Dârnu este bolnav, iar problemele medicale ale „pandurilor“ sunt rezolvate de asistentul Paul Ungureanu si de maseurul Eugen Catelu.


Dragomir il poate suplini pe Trofin


Ionut Dragomir poate fi solutia lui Hizo pentru postul de fundas stânga, desi ex-galateanul s-a remarcat in Divizia A pe flancul opus.


„Postul care m-a consacrat a fost de fundas dreapta, dar mult timp am jucat si pe stânga. Depinde ce decide antrenorul“, a declarat Dragomir.


Acesta nu a semnat vreun contract cu Pandurii, dar este hotarât sa revina in Oltenia, unde publicul este extraordinar. „Inca nu am semnat contractul, dar in proportie de 90% e totul parafat. Cred ca nu mai poate aparea nimic care sa ma faca sa ma razgândesc. Perioada este de trei ani si jumatate. Sunt multumit ca am venit la o noua echipa. La fotbal, dupa niste ani, trebuie sa schimbi ceva. In Oltenia este cel mai infocat public. Am mai jucat aici, la Târgu Jiu, cu Craiova si stiu cum este. Publicul este foarte iubitor si priceput la fotbal. Sper sa aiba rabdare cu echipa. Spectatorii au suferit in prima parte a campionatului, dar o data cu venirea domnului Hizo echipa si-a revenit, a câstigat niste meciuri in care nu credea nimeni si a urcat in clasament. Speram sa multumim oamenii“, a spus Dragomir.


„Garcea“ si-a amintit si de perioada petrecuta sub culorile alb-albastre ale Universitatii Craiova, fiind convins ca „juvetii“ vor reveni in Divizia A la finalul acestui sezon. „Universitatea va promova sigur, numai ca scandalurile si certurile de acolo n-or sa dispara niciodata. Asa este in Craiova“, a opinat Dragomir.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS