20.5 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportMarisca si David, la CM de raliuri

Marisca si David, la CM de raliuri

Campionul national de raliuri, Bogdan Marisca, si copilotul sau, Sebastian Itu, precum si echipajul Claudiu David / Mihaela Beldie vor concura, in 2006, pentru OMV CEE World Rally Team, in doua etape ale Campionatului Mondial de raliuri, la grupa N.


Noul regulament FIA, in ceea ce priveste grupa N, permite unei echipe sa foloseasca piloti diferiti pe parcursul unui sezon competitional, fapt speculat de OMV CEE World Rally Team, care va folosi si piloti din centrul si estul Europei. Bogdan Marisca, campionul absolut al României din 2005, va concura pentru OMV CEE World Rally Team in Raliul Acropolelor, in timp ce Claudiu David, campion la grupa N 1,6, va lua startul in Raliul Australiei. Raliul Acropolelor este programat in perioada 2-4 iunie, iar Raliul Australiei in perioada 27-29 octombrie.


Alaturi de cei doi români vor concura bulgarul Jasen Popov, prezent in luna decembrie a anului trecut la OMV Rally Show de la Sibiu, si cehul Stepan Vojtech. Numele celorlalti doi piloti ai echipei nu au fost inca anuntate.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS