3.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportMauresmo a inceput anul cu un esec

Mauresmo a inceput anul cu un esec

Jucatoarea franceza de tenis Amelie Mauresmo, care a incheiat anul trecut cu o victorie la Turneul Masters, a debutat in 2006 cu o infrângere. Mauresmo a intrat direct in turul secund al turneului de 600.000 de dolari de la Sydney, unde era creditata cu sansa a doua la câstigarea competitiei, dar a ratat startul. Fosta lidera a ierarhiei WTA a fost invinsa ieri, in optimile de finala, de tânara jucatoare din Serbia-Muntenegru, Ana Ivanovic, in doua seturi, scor 6-3, 7-5.


Amelie Mauresmo nu este singura favorita care a parasit prematur competitia australiana. Elvetianca Patty Schnyder, cap de serie numarul 3, a fost eliminata si ea din concurs, dupa ce s-a inclinat, in trei seturi, 6-3, 3-6, 4-6, in fata slovacei Daniela Hantuchova.


In schimb, jucatoarele belgiene Justine Henin-Hardenne, cap de serie numarul 5, si Kim Clijsters, principala favorita a turneului, au obtinut calificarea in sferturi, dupa ce au trecut de rusoaica Vera Douchevina (6-2, 6-2), respectiv chinezoaica Na Li (6-3, 6-1).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS