15.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportAsteptându-l pe Ilie Balaci

Asteptându-l pe Ilie Balaci

Gruparea din „Orasul Minunilor“ asteapta un „Mos Craciun“ aparte: caracalenii il vor si pe Ilie Balaci (foto) printre finantatori! Principalul actionar al FC Caracal, George Ilinca, i-a facut de câteva saptamâni o oferta lui Balaci, iar acesta, in principiu, a fost incântat de idee. Presedintele executiv al caracalenilor, Jean Nitulescu, a afirmat ieri: „Nu exista inca o hotarâre a domnului Ilie Balaci in privinta cooptarii ca finantator, dar in aceste zile cred ca se va lamuri situatia. In functie de probabilitatea implicarii financiare a lui Balaci la FC Caracal, vom continua si completarea lotului cu jucatori. De fapt, mai multe amanunte in aceasta problema v-ar putea oferi cei implicati direct, domnii Ilie Balaci si George Ilinca. Eu, ca presedinte executiv, pot doar atât sa spun: presedintele de onoare Ilie Balaci este asteptat cu bratele deschise la Caracal si ca finantator. Ar fi nu numai o onoare deosebita pentru FC Caracal, ci si o reusita din toate punctele de vedere“.


Balaci: „Decid saptamâna viitoare“


Contactat de GdS, Ilie Balaci a spus ieri: „Sunt acum in Bucuresti si inca n-am luat o decizie in privinta implicarii mele financiare la FC Caracal. Revin in Craiova la inceputul saptamânii viitoare, probabil luni sau marti, si atunci voi avea o discutie cu George Ilinca. Pâna atunci nu pot sa ofer alte detalii deoarece, repet, n-am luat nici o hotarâre“.


In privinta noutatilor din lot, Jean Nitulescu a confirmat plecarea de la FC Caracal a lui Stroescu (la Universitatea Craiova) si Mazilu (destinatie necunoscuta, dar se aude ca ar fi interesati de el cei de la Oltul Slatina). Despre posibila inregimentare a lui Tibi Lung si Buca, oficialul caracalean a spus ca FC Caracal inca nu a negociat cu jucatorii amintiti deoarece presedintele George Ilinca a fost plecat din tara. „Avem si alti fotbalisti pe care intentionam sa-i transferam la FC Caracal, dar nu putem sa comunicam presei numele acestora. Este vorba despre doi atacanti si un mijlocas. Ramâne de vazut si daca vom avea la clubul nostru inca un finantator, Ilie Balaci, si atunci vom cunoaste si bugetul pentru transferari“, a completat oficialul oltean. Pe 16 ianuarie, dupa vizita medicala de la Policlinica pentru Sportivi din Craiova, lotul caracalenilor va efectua un cantonament de pregatire de doua saptamâni la Baile Govora.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS