15.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportMutu s-ar putea trezi in curtea lui Betis

Mutu s-ar putea trezi in curtea lui Betis

Dupa mult vehiculatul schimb cu Cassano, „Briliantul“ se vede din nou pus in ipostaza de moneda de schimb, oficialii torinezi propunându-l lui Betis Sevilla pentru achizitionarea mijlocasului Joaquin Sanchez.


Chiar daca a avut evolutii bune in ultimul timp in tricoul lui Juventus, Adrian Mutu s-ar putea desparti de campioana Italiei. „Briliantul“ a primit destule sanse din partea lui Fabio Capello, dar nu a reusit sa le fructifice pe toate, spre deosebire de colegul sau de suferinta, Alex Del Piero, mult mai folositor lui Juve atunci când a fost trimis in teren. Mutu s-a mai aflat in carti, la inceputul sezonului, pentru un transfer la AS Roma, de unde urma sa fie adus, in schimb, capriciosul atacant Antonio Cassano, dar in cele din urma românul a primit un gir de incredere din partea conducerii.


Ieri insa, cotidianul Corriere dello Sport a anuntat ca Adrian Mutu este privit din nou de oficialii torinezi ca o moneda de schimb. „Briliantul“ ar putea fi cedat in Primera Division, formatiei Betis Sevilla, in schimbul mijlocasului Joaquin Sanchez. Capello solicita cu insistenta aducerea internationalului iberic, curtat de mai multe echipe din Europa si cotat pe piata transferurilor la 20 de milioane de euro, iar Luciano Moggi s-a conformat. Directorul general al lui Juventus le-a propus spaniolilor o suma de bani si, ca bonus, pe Adrian Mutu.


Betis Sevilla ocupa ultimul loc in clasamentul campionatului spaniol si este calificata in saisprezecimile de finala ale Cupei UEFA, dupa ce a ocupat locul trei intr-o grupa a Ligii Campionilor din care au mai facut parte formatiile Liverpool, Chelsea Londra si Anderlecht Bruxelles.


Mutu: „Am demonstrat lumii ca am caracter“


Adrian Mutu nu a comentat in nici un fel stirea privind posibilul sau transfer la Betis Sevilla, dar a tinut sa precizeze ca a demonstrat lumii intregi ca are caracter, deoarece a reusit sa-si revina dupa suspendarea de sapte luni dictata de Federatia Engleza de Fotbal, ca urmare a depistarii pozitive la un control antidoping. „M-am maturizat. Am inteles ca viata mea trebuie sa se desfasoare intr-un oras precum Torino si la o echipa atât de mare ca Juventus. Te simti protejat, iar acest lucru iti permite sa te concentrezi doar pentru a câstiga. Am aratat lumii intregi si in special mi-am demonstrat mie ca am caracter“, a afirmat Mutu.


Cotidianul englez The Sun noteaza ca atacantul român nu a reusit sa-si câstige un loc de titular la Torino, dar este decis sa lupte pentru a intra in planurile antrenorului Fabio Capello. „Capello mi-a oferit multe, de aceea voi juca chiar si pe alt post. Sunt mai mult decât fericit la Juventus“, a subliniat Mutu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU