12.6 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportIlyes ar putea ajunge la Wisla Cracovia

Ilyes ar putea ajunge la Wisla Cracovia

Conform publicatiei poloneze Gazeta Wyborcza, actualul component al echipei Rapid Bucuresti, Robert Ilyes, este dorit de antrenorul român Dan Petrescu la echipa Wisla Cracovia. In masura in care Ilyes, aflat la final de contract cu gruparea giulesteana, nu se decide sa joace la o formatie din a doua liga germana, sunt sanse mari ca el sa se regaseasca in lotul echipei poloneze, care va fi antrenat de la 1 ianuarie de Petrescu.


Robert Ilyes (31 de ani) este un component de baza al echipei Rapid, pentru care a evoluat pâna acum in 92 de meciuri, inscriind 25 de goluri, insa oficialii formatie de sub Grant nu si-au manifestat interesul pentru prelungirea contractului fotbalistului originar din Miercurea Ciuc.


Singura intâlnire a lui Robert Ilyes cu fotbalul polonez a fost in februarie 2005, când Rapid Bucuresti a câstigat meciul de verificare cu echipa Gornik Leczna, printr-un gol marcat chiar de el.


La rândul sau, si directorul sportiv al gruparii din Cracovia, Grzegorz Mielcarski, cauta jucatori noi pentru Wisla, el aflându-se saptamâna trecuta in inspectie in Portugalia.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS