3.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportProbleme la Jiul Petrosani

Probleme la Jiul Petrosani

Clubul de Fotbal Jiul Petrosani, echipa minerilor din Valea Jiului, a fost somat de Directia generala a Finantelor Publice Hunedoara ca i se va institui procedura de faliment, deoarece nu a inceput sa-si achite datoria catre bugetul statului.


Lucian Heius, directorul DGFP Hunedoara, spune ca din luna ianuarie va declansa procedura falimentului pentru Clubul Jiul, aceasta fiind in opinia sa ultima masura de constrângere a patronului echipei de a incepe sa-si achite datoria.


Clubul de Fotbal Jiul Petrosani datoreaza bugetului de stat peste 11 miliarde de lei si, desi patronul echipei Alin Simota (foto) a promis ca va incepe sa achite restantele catre bugetul local inca de luna trecuta, acesta nu a varsat nici un leu la bugetul de stat.


Patronul Clubului de Fotbal Jiul Petrosani, Alin Simota, risca, impreuna cu fostii administratori ai SC Sportiva Jiul SA (fostul club de fotbal – n.r.), sa-si vada si averea sechestrata, dupa ce Autoritatea Pentru Valorificarea Activelor Statului a solicitat Tribunalului Hunedoara instituirea masurii asiguratorii asupra averii pentru o datorie de aproape 30.000 de dolari, din anul 2003, la bugetul asigurarilor de sanatate.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS