11.4 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportBicu, retrogradat din Divizia A in Divizia C

Bicu, retrogradat din Divizia A in Divizia C

Dupa ce, la inceputul acestui sezon, Marian Bicu (foto) a fost antrenor secund la Pandurii Târgu Jiu, el a fost destituit fara motiv, apoi sfatuit de oficiali ai clubului din Târgu Jiu sa preia conducerea tehnica a unei divizionare C, Gilortul Târgu Carbunesti.


– Ati avut un sezon inedit: l-ati inceput in Divizia A si l-ati terminat in Divizia C…


– Asta-i viata unor antrenori, nu depinde totul de noi. Cum as caracteriza aceasta prima parte a sezonului 2005/2006 din punctul de vedere al antrenorului Bicu? Simplu: fluctuant.


– Ce s-a intâmplat la Pandurii?


– Evenimentele sunt destul de cunoscute. Echipa a avut un program competitional de inceput de campionat dificil, meciuri cu granzi ai fotbalului românesc chiar din primele etape. Am fost alaturi de Emil Sandoi in aceste meciuri grele, iar dupa demiterea lui Sandy am fost pastrat si de noul antrenor principal, Viorel Hizo. Cum spuneam, am colaborat in primele patru etape cu Sandoi, apoi in urmatoarele patru cu Hizo. Dupa care am fost demis si eu! Totul s-a petrecut insa in conditii amiabile.


– Motivul?


– Nu stiu sa-l definesc prea bine. Mi s-a spus ca as fi incompatibil, nepotrivire de caracter… Cam asa ceva am inteles din explicatiile domnului Hizo, destul de confuze. Nu fac alte comentarii… Regret ca la inceputul turului am cazut, repet, cu echipe puternice din Divizia A, plus faptul ca echipa a avut mult ghinion. Nu este o explicatie facila, ci purul adevar. Am ratat foarte mult.


„La Târgu Carbunesti nu sunt cele mai bune conditii“


– Cum ati ajuns la Gilortul?


– Am fost trimis de domnul Condescu, cei de la Gilorul Târgu Carbunesti având o colaborare cu Pandurii. Precizez ca Gilortul nu este satelitul divizionarei A, ci am ajuns acolo in baza unei relatii de prietenie intre primarul din Târgu Carbunesti si presedintele Marin Condescu.


– Gilortul a incheiat turul pe locul noua, unul modest…


– Am preluat echipa in timpul turului, iar conditiile de acolo nu mi-au permis performante peste noapte. Nu critic pe nimeni, dar asta-i realitatea de la Târgu Carbunesti. Ca obiectiv, cei de la Gilortul voiau sa creasca jucatori, ca sa zic asa. Acest obiectiv, unul de durata, se poate insa realiza in anumite conditii organizatorice si financiare pe care, din pacate, Gilortul inca nu le are asigurate in totalitate.


– Sperante pentru retur?


– Sunt in vacanta si astept ca oamenii care sunt implicati in buna desfasurare a activitatii de la club sa rezolve câteva dintre problemele cu care ne-am confruntat. De fapt, primarul din Târgu Carbunesti a promis ca incearca sa ofere conditii mai bune, superioare celor din tur si adecvate obiectivului de perspectiva.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS