5.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportStelistii, neinteresanti pentru Hizo

Stelistii, neinteresanti pentru Hizo

Cu toate ca Pandurii are prima optiune pentru transferul jucatorilor de la Steaua pusi pe liber de Becali, antrenorul Viorel Hizo are alte planuri de achizitii.


Tehnicianul „pandurilor“, Viorel Hizo, a anuntat ca are nevoie de trei-patru achizitii in aceasta iarna, pentru ca echipa sa scape de emotiile retrogradarii in retur, posturile deficitare fiind cele de mijlocas de acoperire si atacant. Imediat dupa incheierea turului, presedintele clubului Pandurii, Marin Condescu, declarase ca a obtinut de la Gigi Becali prima optiune pentru jucatorii pusi pe liber de Steaua.


„Consiliul de Administratie al echipei Steaua a hotarât ca prima optiune pentru toti jucatorii care sunt disponibili sa o aiba Pandurii Târgu Jiu“, a sustinut Condescu.


Trei din cei zece fotbalisti la care Steaua va renunta in aceasta iarna, Alin Litu, Valentin Simion si Andrei Enescu, ar putea ajunge la Târgu Jiu sub forma de imprumut pâna in vara, urmând ca apoi, in functie de evolutiile jucatorilor, cluburile sa negocieze un eventual transfer definitiv. Singura conditie pentru perfectarea transferului celor trei este acordul antrenorului Viorel Hizo, cel care decide componenta lotului. Numai ca „Dulaul“ nu pare incântat de aceste achizitii, deoarece nu are nevoie in prezent de jucatori fara experienta.


„Nu ma intereseaza Litu, Simion si Enescu. Stiu ca avem prima optiune la aducerea lor, dar consider ca la Pandurii ne trebuie altceva acum. Sa ii opreasca ei. Am nevoie de certitudini. Daca va veni, Litu este un fotbalist care poate sa joace foarte bine, dar nu e o solutie de 100%. Ori, noi avem nevoie de solutii concrete. Pentru ca nu putem uita ca vom juca prima etapa la Constanta si apoi vine Dinamo aici“, a afirmat Hizo.


Totusi, Hizo nu ar spune nu daca Marin Condescu i l-ar oferi pe atacantul Dinita, dar se pare ca acesta este prea scump pentru un club ca Pandurii. „Sigur ca m-ar interesa Dinita“, a spus „Dulaul“, constient ca semnatura acestuia este destul de greu de obtinut.


Abonamente pentru retur


Presedintele Marin Condescu a anuntat ca, dupa Sarbatori, clubul Pandurii va scoate la vânzare abonamente numai pentru retur la jumatate de pret fata de cele vândute in vara. Condescu nu se gândeste sa reduca pretul biletelor, deoarece nu ar fi corect pentru cei 3.600 de posesori de abonamente. Cea mai buna reteta financiara in tur s-a consemnat in primele trei etape disputate de Pandurii pe teren propriu, cu Farul, Poli Iasi si cu Steaua, când clubul a incasat din vânzarea biletelor aproximativ 500 de milioane de lei. Cele mai slabe incasari s-au inregistrat in ultimele doua etape de pe „Municipal“, cu FC National si cu Otelul, când gruparea târgujiana nu a depasit pragul de 100 de milioane incasate. Presedintele Condescu spera ca noul produs scos la vânzare de club, abonamentele pentru retur, sa atraga multi cumparatori, Dinamo, Rapid si Poli Timisoara fiind echipe care se vând destul de bine.


„Ne gândim sa oferim abonamente numai pentru retur, pentru cei care vor dori sa vada toate meciurile, mai ales ca vom juca acasa cu Dinamo, Rapid si Poli Timisoara, echipe care umplu stadioanele“, a explicat Condescu.


Preturile noilor abonamente ar urma sa fie la jumatatea celor vândute in vara, respectiv 35 de lei la peluze, 50 de lei la tribuna a II-a si 75 de lei la tribuna I.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS