12.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportInter si Milan se lupta pentru Chivu

Inter si Milan se lupta pentru Chivu

Fundasul român al echipei AS Roma este tentat sa plece deoarece a intrat in conflict cu suporterii formatiei din „Cetatea Eterna“. In plus, clubul roman se confrunta cu serioase probleme financiare.


Presa italiana a informat ieri ca gruparile Internazionale Milano si AC Milan se lupta pentru transferul fundasului român al formatiei AS Roma, Cristian Chivu. Ziaristii peninsulari au notat ca derbiul Inter – Milan, programat mâine, in Serie A, are un corespondent pe piata transferurilor, cele doua mari cluburi italiene luptându-se pentru achizitionarea jucatorului român. Se pare ca internationalul român are sanse mai mari sa ajunga la echipa finantata de Silvio Berlusconi, la fel ca si coechipierul sau de la AS Roma, atacantul Antonio Cassano.


In ceea ce-l priveste pe Cassano, se pare ca gruparile din Milano au doi concurenti importanti, cluburile Juventus si Real Madrid.


Argumente pentru transfer


In aceasta saptamâna, mass-media din Italia au scris ca diriguitorii gruparii AC Milan vor face, in perioada de transferuri din aceasta iarna, o oferta „adevarata“ pentru achizitionarea fundasului echipei AS Roma, care ar dori sa paraseasca formatia din capitala Italiei, din cauza faptului ca suporterii ii reproseaza desele accidentari. Un alt argument in favoarea plecarii lui Chivu il constituie, conform ziaristilor italieni, criza financiara cu care se confrunta clubul roman.


Chivu este in forma


Cristi Chivu a fost considerat de ziaristii italieni unul dintre cei mai buni jucatori ai partidei pe care echipa AS Roma a câstigat-o in deplasare, cu scorul de 3-0, in fata formatiei Napoli, din liga a treia, in prima mansa a optimilor de finala ale Cupei Italiei. „Nici un adversar nu a reusit sa treaca de Chivu. A fost jucatorul care a impresionat cel mai mult“, a notat unul dintre jurnalistii italieni.


Alte rezultate inregistrate joi, in prima mansa a optimilor de finala ale Cupei Italiei: Lazio – Cittadella (D3) 2-0 (S. Inzaghi ’39 din penalti, Pandev ’84), Cagliari – Sampdoria 1-1 (Cocco ’89 / Pavan ’70).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS