11.4 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportEnergo merge la victorie

Energo merge la victorie

Formatia craioveana de futsal are probleme de efectiv, fiind lipsita de trei jucatori de baza.


Etapa trecuta nu a fost tocmai de bun augur pentru Energoconstructia, craiovenii suferind a patra infrângere din campionat, 2-7 pe teren propriu, cu ACS Odorheiu Secuiesc, si ratând o mare ocazie de a urca pe locul doi al Diviziei A de futsal. Mâine, in cadrul rundei a 15-a, elevii lui Vali Nistoran se vor afla in sala „Florin Fleseriu“ din Sebes, unde, de la ora 17.00, vor juca impotriva echipei Mühlbach din localitate. Gazdele ocupa locul noua in clasament, cu 15 puncte, si vin dupa un esec pe terenul liderului CIP Deva, 1-6, asa ca nu concep o noua infrângere.


Si oltenii se gândesc la o victorie cu care sa recupereze punctele pierdute acasa, insa in rândul echipei sunt probleme de efectiv. Portarul Rizan si Chiliman sunt suspendati dupa cartonasele rosii primite in meciul cu Odorheiu Secuiesc, in timp ce Girgel a decis sa se retraga, toti trei fiind componenti ai echipei de baza.


„Ne va fi greu la Sebes pentru ca suntem doar sapte jucatori de câmp si un singur portar, dar mergem sa scoatem un rezultat cât mai bun. Singurul lor avantaj este ca joaca acasa, asa ca nu vad de ce nu ne-am putea lua inapoi punctele pierdute etapa trecuta“, a afirmat antrenorul formatiei craiovene, Vali Nistoran.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS