15.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportDan Petrescu, antrenor la Wisla Cracovia

Dan Petrescu, antrenor la Wisla Cracovia

Fostul antrenor al Sportului Studentesc, Dan Petrescu, este noul tehnician al formatiei poloneze Wisla Cracovia. Jerzy Jurczynski, ofiterul de presa al clubului polonez, a informat ca au fost stabiliti termenii angajamentului dintre Wisla si Dan Petrescu, contractul, care va intra in vigoare de la 1 ianuarie 2006, urmând sa fie semnat astazi, la Cracovia.


„Bursucul“ a plecat aseara in Polonia, pentru a semna contractul cu Wisla, insa a refuzat sa dea detalii despre instalarea sa pe banca tehnica a echipei poloneze. Conform presei poloneze, Wisla Cracovia i-ar fi inaintat o oferta de 300.000 de dolari pe sezon tehnicianului Dan Petrescu. Este posibil ca „Bursucul“ sa ii transfere la formatia din Cracovia pe jucatorii Florentin Petre (Dinamo), Tiberiu Balan, Ionut Mazilu (ambii Sportul Studentesc) si Emilian Dolha (Rapid).


Dupa etapa a 16-a a campionatului Poloniei, Wisla Cracovia ocupa primul loc in clasament, cu 32 de puncte, la egalitate cu ocupanta locului doi, Legia Varsovia. Petrescu il va inlocui in functia de antrenor principal pe Jerzy Engel, care a fost demis dupa etapa a 11-a, echipa fiind condusa de atunci de un antrenor interimar.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS