10.6 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportSirbul Jestrovici este acuzat de rasism

Sirbul Jestrovici este acuzat de rasism

Atacantul echipei Anderlecht Bruxelles, Nenad Jestrovici, va fi amendat de conducerea clubului belgian, dupa ce a fost eliminat marti, in meciul cu Liverpool, din Liga Campionilor, pentru ca l-a insultat pe jucatorul Mohamed Sissoko. Arbitrul danez Kim Milton Nielsen, care l-a exclus pe Jestrovici in minutul 75 al meciului, dupa numai patru minute de la intrarea jucatorului pe teren, a explicat ca a luat aceasta decizie din cauza faptului ca Jestrovici i-a adresat injurii rasiste lui Sissoko, fotbalist originar din Mali.


„Sissoko l-a insultat pe Jestrovici si jucatorul meu i-a raspuns. Arbitrul l-a auzit si l-a eliminat“, a spus antrenorul formatiei belgiene, Franky Vercauteren, dupa infringerea suferita de formatia sa, scor 0-3, in fata echipei Liverpool. Atacantul sirb Nenad Jestrovici a recunoscut ca a raspuns provocarii lui Sissoko, dar a negat caracterul rasist al afirmatiilor sale.


In cazul in care se va dovedi ca Jestrovici i-a adresat injurii rasiste jucatorului din Mali, atacantul formatiei Anderlecht Bruxelles, la care este legitimat si românul Marius Mitu, risca o sanctiune drastica din partea UEFA.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS