16.2 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportMinerul Matasari risca la Aiud

Minerul Matasari risca la Aiud

Minerul Matasari vrea sa profite de pe urma celor mai accesibile deplasari din acest tur si sa se intoarca cu toate punctele de la Aiud, care are o linie de clasament aproape indentica cu a gorjenilor, diferenta fiind in dreptul golurilor primite. EMC Rovinari mizeaza pe „pandurul“ Pindaru la Medias pentru un rezultat bun, in timp ce Gilortul Tirgu Carbunesti nu se gindeste decit la victorie in disputa cu „minerii“ din Uricani.


Metalul Aiud – Minerul Matasari


„Minerii“ lasa deoparte prudenta si sint hotariti sa riste totul pe cartea atacului la Aiud, in fata unei formatii aflata si ea in mare nevoie de puncte. Dupa ce au primit gol de fiecare data in minutele de final ale ultimelor deplasari, matasarenii s-au lecuit de jocul defensiv si incearca sa dea o lovitura de trei puncte in Ardeal. „Minerii“ au disputat in aceasta saptamina un meci amical la Severin, pierdut cu 2-3 in fata divizionarei C Severnav. In jocul de la Aiud se intilnesc cele mai slabe atacuri ale seriei, ambele formatii fiind la egalitate de puncte si de goluri inscrise, cite cinci. Jocul va fi arbitrat la centru de Razvan Cadar, ajutat de asistentii Mircea Toderici si Loredan Bogdan.


Gilortul Carbunesti – Minerul Uricani


Cuplul Bicu-Rascol nu a obtinut nici un succes pe banca tehnica a gorjenilor, laudindu-se doar cu un punct acumulat, meciul cu Minerul Uricani fiind un bun prilej de a-si trece in palmares prima victorie. Principalul obstacol in calea succesului este terenul denivelat, care nu permite combinatiile la firul ierbii caracteristice gazdelor, avantajind echipa care distruge jocul. Unul dintre jucatorii importanti ai gazdelor, Belu, isi ispaseste ultima etapa de suspendare, dupa ce a vazut cartonasul rosu in meciul cu Sparta Medias. Meciul este condus la centru de Ionut Ilie, ajutat de asistentii Ionut Babadag si Adrian Dinca.


Sparta Medias – EMC Rovinari


Redutabila in deplasare, EMC Rovinari are o misiune dificila la Medias, unde intilneste echipa care a ocupat pina de curind fotoliul de lidera a clasamentului. Dupa o pauza de doua etape, intre buturile echipei pregatite de Florin Bejinaru revine „pandurul“ Pindaru, care il va inlocui pe juniorul Mindrut. Bejinaru a pregatit acest joc in cantonamentul de la Tismana, cu speranta ca ramine neinvins pe banca tehnica a rovinarenilor. Sparta Medias nu a reusit decit un punct in ultimele doua etape, fiind pe o panta descendenta, in timp ce EMC Rovinari a acumulat punctaj maxim in aceeasi perioada. Derbiul seriei dintre ocupantele locului 2, Sparta Medias, si locului 4, EMC Rovinari, este arbitrat de Aron Nemes, impreuna cu asistentii Janos Veres si Cristian Morari.


Celelalte meciuri din runda a zecea a Diviziei C6 se vor disputa dupa urmatorul program: FC Sibiu II – Inter Blaj, FC Genessis Lotru Brezoi – Oltchim Rimnicu Vilcea, Soda Ocna Mures – CS Vulcan, CSM Sebes – CS Inter Petrila.


Clasament: 1. Oltchim Vilcea 24 p, 2. Sparta Medias 22, 3. CSM Sebes 19, 4. EMC Rovinari 19, 5. Soda Ocna Mures 16, 6. Inter Blaj 16, 7. CS Vulcan 15, 8. Minerul Uricani 13, 9. Gilortul Carbunesti 13, 10. Inter Petrila 6, 11. Minerul Matasari 5, 12. Metalul Aiud 5, 13. Lotru Brezoi 3, 14. FC II Sibiu 3.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS