16.2 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportDavid contra Goliat

David contra Goliat

• Liderul, Armata Craiova, intilneste astazi „lanterna rosie“, Agromec Simian • Aflati in lupta pentru promovare, „militarii“ ar putea primi indirect o mina de ajutor de la Chimia Craiova


Dupa ce etapa trecuta a invins cu 2-0 Minerul Mehedinti, una dintre contracandidatele la promovare, Armata Craiova are o misiune mai usoara in fata ultimei clasate in seria C5. Agromec Simian este o candidata sigura la retrogradare, a obtinut doar trei puncte in noua etape si, in mod normal, nu poate emite pretentii in fata echipei antrenate de Mugurel Gusatu. Armata este neinvinsa in deplasare, reusind victorii in fata unor formatii mult mai bune decit cea de astazi. Cu toate acestea, antrenorul Gusatu s-a declarat precaut, asigurindu-i pe microbisti ca echipa sa va trata meciul cu toata seriozitatea. „Sper sa reusim sa marcam repede pentru ca, ulterior, sa ne facem meciul usor. Daca vom intra in jocul lor, ne vom face singuri viata grea. Le-am spus asta si baietilor si sper ca mesajul meu a fost receptionat. Vrem sa ne intoarcem cu trei puncte de la Simian pentru a mentine diferenta fata de celelalte urmaritoare“, a spus ieri Mugurel Gusatu.


Indirecta pe „Combinat“


In acest moment, cel mai periculos adversar al craiovenilor este Building Vinju Mare, echipa care a anuntat ca are ca obiectiv promovarea. „Constructorii“ au insa meci greu pe „Combinat“, acolo unde vor intilni formatia Chimia Craiova. Trupa lui Cristea Boldici da semne de revenire dupa un inceput de campionat mai greoi si ar putea fi o nuca tare pentru Building. „Chimistii“ nu stau prea bine in clasament si au toate motivele sa puna piedica celor de la Building, situatie in care ar ajuta indirect Armata Craiova, echipa cu care vor da piept etapa viitoare. Toate celelalte formatii doljene, Universitatea II Craiova, „GP“ Craiova si Dunarea Calafat, evolueaza in deplasare, de unde spera sa vina cu puncte. Gruparea antrenata de George Bita, intarita cu citiva jucatori de la echipa mare, vrea sa obtina victoria contra celor de la Arsenal Motru, in timp ce „scolarii“ lui Adrian Popescu se gindesc sa nu piarda la Oltul Slatina pentru a ramine in prima jumatate a clasamentului. Echipa de la malul Dunarii va avea insa cea mai grea misiune, urmind sa intilneasca Minerul Mehedinti. Celelalte partide ale etapei sint Alprom Slatina – FC Olt Scornicesti si Severnav Severin – Progresul Corabia.


Clasamentul seriei C5: 1. Armata Craiova 24 p., 2. Building 20, 3. Minerul Mehedinti 18, 4. Progresul Corabia 17, 5. Dunarea Calafat 16, 6. Alprom Slatina 16, 7. „GP“ Craiova 14, 8. Chimia Craiova 14, 9. Oltul Slatina 11, 10. Universitatea II Craiova 7, 11. FC Olt 7, 12. Severnav 6, 13. Arsenal Motru 5, 14. Agromec Simian 3.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS