14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportReprosurile lui Hizo

Reprosurile lui Hizo

Permanent nemultumit si agitat pe banca de rezerve, antrenorul Viorel Hizo incearca prin atitudinea sa sa puna presiune pe arbitrii intilnirii, sa-si motiveze propriii jucatori si sa-si domine omologul de pe banca vecina. Nu intotdeauna micile sale trucuri reusesc, pentru ca fotbalistii pe care ii are in subordine nu traiesc fenomenul la intensitatea sa. „Dulaul“ isi reproseaza ca la Pandurii nu a reusit, deocamdata, sa le transmita jucatorilor rautatea si dorinta sa de victorie.


„Imi reprosez, in primul rind, ca nu pot sa-i determin pe jucatori sa ma copieze in atitudine. Este lucrul care ma deranjeaza cel mai mult. In general imi domin colegii de breasla. Este o lupta continua si trebuie sa-ti domini colegii. Eu pot sa fac acest lucru, insa trebuie sa-l faca si echipa in teren. Nu toti fotbalistii traiesc jocul la intensitatea pe care o transmit prin comportamentul meu. Ar trebui sa copieze dorinta mea de victorie“, a sustinut Hizo.


Alte reprosuri tin de pregatirea tehnica a jocului in functie de slabiciunile fotbalistilor care isi pun amprenta asupra rezultatului final. „De fiecare data gasesc cite ceva sa-mi reprosez. Si alegerea crampoanelor mi-o reprosez tot mie“, a dezvaluit „Dulaul“.


Daca antrenorul se consuma la fiecare nereusita, unii dintre elevii sai considera ca au jucat perfect, insa „pacaleala“ nu tine decit pina la analiza jocului realizata cu ajutorul tehnicii. „Sint unii care-si reproseaza, iar altii care cred ca stiu destule. De cind a aparut aparatul video nu mai poate nimeni sa-mi spuna ca nu a gresit“, a spus Hizo.


Tehnicianul „pandurilor“ a explicat si din alta perspectiva logica „disponibilizarilor“ masive din aceasta saptamina, in afara lipsei de valoare si a ratiunii economice invocate initial. „Sint jucatori care nu pot sa progreseze, care au deficiente in pregatire, in comportament si in atitudine si atunci nu are rost ca acestia sa-i tina pe loc si pe ceilalti. Din 31 joaca doar 11, iar 20 de jucatori erau nemultumiti in fiecare etapa ca nu joaca. Unii au fost nemultumiti dupa jocul din cupa, in care au fost penibili si au vociferat tot timpul ca antrenamentele sint prea multe, ca sint prea dure. Sigur ca aceste vociferari le faceau in vestiar, cind se intilneau doi-trei care nu jucau, iar in momentul in care intrau pe teren, noi, antrenorii, ne intrebam de ce au intrat. Am hotarit ca e mai bine sa avem opt nemultumiti decit 20“, a spus Hizo.


Acesta lasa o portita deschisa pentru fiecare din cei dati afara in cazul in care isi schimba atitudinea vizavi de ce inseamna fotbalul profesionist, dar numai Tibi Lung si Romeo Radoi pot profita de acest lucru, ei alegind sa se pregateasca la „satelitul“ Minerul Motru, restul preferind sa stea acasa pina in iarna.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS