12.6 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportAu inghetat rezultatul

Au inghetat rezultatul

Pandurii – FC Vaslui 0-0


• Stadion „Municipal“, spectatori: 3.000.


Pandurii: Pustinjakovic – Bogoi, Scarlatache, Perisic – Popete (’72, Vintilescu), Keca (’58, Ursu), Stefan, Patrascu (’46, D. Radoi), Trofin – Armel, Nita. Antrenor: V. Hizo.


FC Vaslui: Haisan – Buhus, Badea, Panait, Lacusta – Baicu, Jovanovic, Iurisniti, Torok (’82, Pelin) – S. Ilie (’70, Buhaescu), Raducanu (’62, Cursaru). Antrenor: M. Rednic.


• Cartonase galbene: D. Radoi / Buhus, Baicu.


• Au arbitrat: O. Trandu – C. Nica, F. Buzarnescu.


• Observatori: A. Ionescu, Ghe. Constantin.


Pandurii Tirgu Jiu si-a dat in petic intr-un moment nepotrivit, reusind sa-si puna piedica in cursa pentru mentinerea in Divizia A tocmai in fata unei contracandidate. Daca pentru prima data in acest sezon apararea lui Hizo si-a facut datoria, reusind sa termine meciul cu tabela imaculata, constructia a avut de suferit in lipsa unui fotbalist care sa gindeasca la mijlocul terenului. Fazele de poarta ale gazdelor pot fi numarate pe degetele unei singure miini, iar ocaziile de gol nu au existat.


Cele doua puncte pierdute de Pandurii cu FC Vaslui nu conteaza, deocamdata, foarte mult, dar scadenta va veni la sfirsitul campionatului, cind moldovenii se pot bucura de avantajul punctului obtinut la Tirgu Jiu. „Meciul acesta nu aveam voie sa-l terminam la egalitate. Nu e atit de grav ca am pierdut cu Sportul, cit este de grav ca am facut egal astazi (simbata – n.r.). Trebuia sa tinem Vasluiul la distanta. La sfirsitul campionatului poti sa fii la egalitate de puncte si atunci Vasluiul este peste noi“, a explicat Hizo dezavantajele remizei de simbata.


In fata unei tribune din ce in ce mai putin populata si pasiva la zbaterea de pe teren a elevilor lui Hizo, acestia au dominat primele zece minute, Nita si Stefan avind cite o tentativa de finalizare, dar fara emotii pentru Haisan.


Vasluienii au replicat taios prin Jovanovic, care nu a nimerit poarta din sase metri dupa un cadou oferit de Pustinjakovic. Echipa Pandurii a reusit sa impinga jocul in jumatatea adversa, dar nu s-a apropiat prea periculos de careul celor de la FC Vaslui decit prin faze fixe, care au fost irosite pe rind de Nita, Stefan si Armel. Vedetele din atacul lui FC Vaslui, Raducanu si Sabin Ilie, nu au contat, explicind astfel de ce echipa lui Porumboiu a reusit trei goluri in unsprezece etape.


„Nu reusim sa marcam, cu toate ca in compartimentul ofensiv avem jucatori unul si unul. Doi dintre ei au venit tirziu si nu sint la punct cu pregatirea. Sint obligat ca pe finalul meciului sa introduc jucatori de la echipa a doua“, a scuzat Rednic ineficienta atacantilor sai.


Obligat sa cistige, Hizo a mutat de doua ori in numai zece minute de la reluare, cu Ursu si D. Radoi, dar nu a cistigat decit teren in jumatatea adversa. Nita, servit de Armel, a ratat din citiva centrimetri desprinderea pe tabela, iar Ursu a executat in bratele lui Haisan o lovitura libera din preajma careului. Cu gindul la cele trei puncte, gorjenii puteau sa ramina fara nici unul, daca Jovanovic nu suta alaturi in minutul 82, iar Cursaru isi aducea aminte cum se face o preluare in sase metri (’90).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS