13.1 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportCristian Bivolaru a demisionat de la FRF

Cristian Bivolaru a demisionat de la FRF

Cristian Bivolaru a anuntat ieri ca a demisionat din functia de secretar general adjunct cu probleme internationale al Federatiei Române de Fotbal. Bivolaru, care are 47 de ani, ocupa aceasta functie din ianuarie 1990.


Cristian Bivolaru a luat aceasta decizie dupa ce a fost criticat miercurea trecuta de presedintele FRF, Mircea Sandu, pentru activitatea sa din ultimii trei ani. Fostul secretar general adjunct al FRF a caracterizat acuzatiile lui Sandu drept „jignitoare si neadevarate“, adaugind ca a avut cu „Nasul“ o discutie pentru a capata mai multe detalii in legatura cu nemultumirile sefului fotbalului românesc, dar nu a fost lamurit nici cu aceasta ocazie.


„Demisia este o infringere personala“


Cristian Bivolaru a spus ca demisia sa o considera ca pe o infringere personala. „Nu mi-am dorit sa demisionez. Plecarea mea din Federatia Româna de Fotbal este o infringere personala“, a spus Cristian Bivolaru. El a mai precizat ca regreta ca nu isi poate continua activitatea alaturi de colegii de la Departamentul relatiilor internationale si de la echipa nationala de fotbal a României, unde este din nou o atmosfera deosebita pentru obtinerea marilor performante. „Cu Victor Piturca, mult schimbat in bine fata de mandatul anterior, rezultatele nu vor intirzia sa apara“, a mentionat Cristian Bivolaru.


In legatura cu viitorul sau, Bivolaru a spus ca are independenta financiara ca urmare a derularii unor afaceri personale.


Bivolaru era apreciat de UEFA


Cristian Bivolaru s-a nascut pe 13 august 1958 si este absolvent al Facultatii de limbi straine. A ocupat functia de secretar general adjunct cu probleme internationale din ianuarie 1990. Este membru al Comisiei pentru fotbal profesionist a UEFA, membru al Comisiei UEFA pentru fotbalul feminin, presedintele Comisiei pentru acordarea licentelor de agenti de jucatori si presedintele Comisiei de relatii internationale.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS