10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportAtentat gorjean la invincibilitatea clujenilor

Atentat gorjean la invincibilitatea clujenilor

CFR Cluj – Pandurii


• Stadion „CFR“, astazi, ora 15.00.


• Formatii probabile:


CFR: M. Tudor – Panin, Jula, Balint, Miclaus – Minteuan, D. Munteanu, Coroian – Tilinca, Anca, Surdu. Antrenor: Dorinel Munteanu.


Pandurii: Pustinjakovic – Popete, Scarlatache, Perisic, Iordache – D. Radoi, Buia, Osorio, Bertea – Armel, Vintilescu. Antrenor: Viorel Hizo.


• Vor arbitra: A. Constantin – C. Nica, F. Stanescu.


• Observatori: V. Boit, I. Igna.


Dupa ce a ridicat echipa de pe ultimul loc al clasamentului, gratie victoriei cu Gloria Bistrita, antrenorul Viorel Hizo isi doreste continuitate in rezultate si emite pretentii pentru un rezultat bun si la Cluj. „Dulaul“ testeaza pe stadionul „CFR“ nivelul cunostintelor acumulate de elevii sai, rezultatul fiind un raspuns la aceasta intrebare. „Este important ca nu mai sintem pe ultimul loc, am facut un mic pas in fata. Eu sper ca si dupa aceasta etapa sa nu revenim pe ultimul loc, sa mai putem sa trecem de cel putin o echipa. Daca nu vom juca foarte bine la Cluj nu avem nici o sansa. Trag destul de greu in antrenamente pentru ca ei sa inteleaga anumite lucruri si sper ca putin cite putin de fiecare data sa acumulam atit de multe cunostinte cit sa ne permita sa cistigam si in deplasare“, a spus Hizo.


Cu siguranta, in primul unsprezece va reveni Osorio, in locul lui Vancea, lasat acasa cu probleme medicale, si Buia. „Osorio s-a pregatit foarte bine, a slabit trei kilograme. El isi doreste foarte mult sa joace si noi il asteptam cu o evolutie mai buna decit in jocul de la Rapid“, a afirmat Hizo despre portughez. Tehnicianul si-a facut temele pentru jocul de la Cluj si pare sa stie cum sa anihileze echipa lui Dorinel Munteanu daca jucatorii vor fi capabili sa puna in practica indicatiile sale. „M-am pregatit sa fac fata din punct de vedere tactic. Sa nu dau voie CFR-ului sa joace, sa nu dau voie sa construiasca, sa-l scot pe Dorinel din joc. Toate chestiile astea le pot face cu jucatori care gindesc. Eu le spun in vestiar ce sa faca si in minutul doi ei uita pe teren. Atunci trebuie sa ma exteriorizez pe margine si zice lumea ca-s nebun“, a mai spus „Dulaul“.


Tehnicianul gorjenilor sustine al doilea examen consecutiv impotriva unui fost elev, de aceasta data venind rindul lui Dorinel Munteanu sa-i dea replica. Scorul este favorabil, deocamdata, profesorului care l-a invins pe Ovidiu Sabau, etapa precedenta.


Nita s-a intors in Giulesti


Aflat in recuperare dupa o accidentare, Robert Nita nu face parte din planurile lui Hizo pentru meciul cu CFR Cluj, acesta avind timp pentru a viziona jocul dintre Rapid si Feyenoord, din turul I al Cupei UEFA. Nita le-a purtat noroc fostilor sai colegi care s-au calificat in grupele Cupei UEFA. Jucatorul a revenit in Giulesti dupa ce ultima vizita l-a costat 1.000 de euro, amenda data de clubul Pandurii pentru ca fotbalistul a scandat impreuna cu „Legione Granata“ trivialitati la adresa Stelei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS