22 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportMinerul Matasari vrea sa sparga gheata la Vulcan

Minerul Matasari vrea sa sparga gheata la Vulcan

Minerul Matasari, cu -5 la „adevar“, nu poate decit sa spere ca va reduce din pasiv la fiecare deplasare, in conditiile in care pe teren propriu pierde puncte foarte usor. EMC Rovinari si Gilortul Carbunesti au linii de clasament asemanatoare si spera ca si dupa aceasta etapa lucrurile sa ramina la fel, cu trei puncte in plus pentru fiecare.


CS Vulcan – Minerul Matasari


Fara nici o victorie in acest campionat, „minerii“ spera inaintea fiecarei etape ca „minunea“ se va produce. Deplasarea de la Vulcan pare inabordabila pentru matasareni, gindind ca echipa din Valea Jiului este „satelitul“ divizionarei A Jiul Petrosani. Acest lucru poate fi in favoarea gorjenilor, spera directorul sportiv al matasarenilor, Tanasie Ghimis: „Trebuie sa spargem gheata. Citi jucatori poate sa le dea Jiul Petrosani? Jucatorii care vin de la Divizia A la Divizia C nu prea pun osul, asa ca poate fi un dezavantaj pentru CS Vulcan“. Antrenorul Ion Solea are tot lotul valid si pregatit pentru inca o incercare in Divizia C. Disputa este arbitrata de Tudor Marchis (Gherla), ajutat de Emeric Komives si Arin Damian (Cimpia Turzii).


EMC Rovinari – Inter Blaj


Ultimul examen pe teren propriu a fost picat de EMC Rovinari, care a pierdut in fata vilcenilor de la Oltchim. Dupa ce au luat trei puncte de la Matasari, jucatorii lui Romica Negroiu nu vor sa mai risipeasca eforturile din deplasare si isi doresc victoria pentru a-si consolida pozitia in fruntea clasamentului. Rovinarenii nu au probleme de lot, toti jucatorii fiind apti. Intilnirea va fi condusa de o brigada din Craiova, cu Florin Duinea la centru, ajutat de Cristian Nicola si Fevronia Ion.


Gilortul Carbunesti – Genessis Brezoi


Cele doua formatii isi cunosc potentialul, intilnindu-se inaintea inceperii sezonului intr-un amical, vilcenii impunindu-se atunci cu scorul de 3-0. Acum lucrurile stau altfel, carbunestenii avind un start bun de campionat, cu noua puncte in patru etape, in timp ce echipa din Brezoi ocupa unul din locurile retrogradabile. Gazdele nu au probleme de lot si abordeaza jocul cu formula din etapa precedenta, cind au obtinut victoria la Aiud. Jocul este arbitrat de Marin Bordean, din Sibiu, iar la cele doua linii se vor afla Marian Cujba si Iulian Pirvulescu, ambii din Slatina.


Iata si celelalte partide din seria a VI-a, care se disputa astazi, de la ora 17.00: Sparta Medias – Soda Ocna Mures, Minerul Uricani – FC Sibiu II; CSM Sebes – Metalul Aiud; Oltchim Vilcea – Inter Petrila.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS