24.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportCehii nu-i subestimeaza pe tricolori

Cehii nu-i subestimeaza pe tricolori

Lotul reprezentativei de fotbal a Cehiei va sosi astazi, la ora 13.30, la Constanta, pe aeroportul „Mihail Kogalniceanu“. Inainte de a pleca din Cehia, selectionerul Karel Bruckner a spus ca echipa României s-a intarit si a capatat stabilitate, devenind un adversar puternic.


„România a capatat o anumita stabilitate. In ultima vreme, România s-a intarit si sint convins ca va fi destul de puternica in meciul cu noi. Chiar daca obtinem un rezultat bun in partida cu România, ne mai asteapta trei meciuri primejdioase. Chiar daca invingem la Constanta, inca nu sintem calificati, mai avem de jucat cu Armenia, Olanda si cu Finlanda“, a spus Bruckner.


Fundasul Marek Jankulovski, care evolueaza la AC Milan, a afirmat ca România este un rival de luat in seama, chiar daca si-a diminuat sansele de calificare. „Românii vor beneficia si de sprijinul fanilor galagiosi, cu siguranta ne vor pune mari probleme. Cu toate acestea, obiectivul nostru este victoria“, a comentat Jankulovski.


Mijlocasul Tomas Rosicky a spus ca el si coechipierii sai nu subestimeaza nationala României. „Vrem sa ne asiguram o lupta finala pentru prima pozitie cu Olanda. Ne asteptam la un meci greu, nu-i vom subestima pe români, dar trebuie sa invingem“, a precizat mijlocasul echipei Borussia Dortmund.


Atacantul Tomas Jun, care joaca in Turcia, la Trabzonspor, crede ca meciurile cu România si Olanda sint capitale pentru selectionata Cehiei. „Trebuie sa scoatem rezultate favorabile din intilnirile cu România si Olanda. Aceste meciuri sint decisive pentru calificarea noastra“, a opinat Jun.


Supervizorul Federatiei Cehe de Fotbal, Jaroslav Dudl, a mentionat ca România va fi incurajata, la Constanta, de foarte multi suporteri, acesta fiind motivul pentru care gazdele au programat meciul acolo si nu in Capitala, unde nu exista un teren si un stadion adecvate. „Oricum, nici la Constanta suprafata de joc nu este ideala, chiar si românii s-au plins de starea gazonului“, a spus Dudl.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS