22 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportSandoi se hotaraste greu

Sandoi se hotaraste greu

Antrenorul Emil Sandoi s-a aflat ieri la Tirgu Jiu, urmind sa se hotarasca daca accepta functia de director sportiv la Pandurii. Acesta a evitat contactul cu presa si si-a inchis telefonul. „Daca a venit aici, eu cred ca accepta aceasta functie“, a spus presedintele. Condescu l-a laudat din nou pe tehnician, atacindu-i pe jucatorii care au uitat sa joace fotbal. „Sandoi a facut o munca buna la Pandurii, promovarea fiind o dovada in acest sens, dar dupa o anumita perioada intervin anumite lucruri care devin prea familiare si cred ca acest lucru a creat aceasta stare de automultumire, jucatorii uitind sa joace in Divizia A pentru a obtine si puncte. Am facut doua jocuri bune in primele doua etape, a venit jocul catastrofal cu Poli Iasi si neputinta pe care am demonstrat-o la Bacau“, a explicat iarasi Condescu motivele pentru care s-a renuntat la Sandoi.


Dupa ce Emil Sandoi a fost schimbat de din functia de antrenor este posibil ca si presedintele Condescu sa paraseasca echipa. Acesta i-ar lasa locul lui Sandu Boc, fiind eliminat impedimentul pentru care aceasta rocada nu s-a concretizat in vara.


„Formula pe care o gasisem in vara cu Boc presedinte nu era corecta fata de Sandoi. Sper ca de acum inainte sa poata fi pusa in aplicare, pentru ca a disparut problema pe care o invoca dinsul in vara“ a afirmat Condescu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS