17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportChivu a cistigat la Reggina

Chivu a cistigat la Reggina

Noua editie a campionatului italian a consemnat debutul in forta a doua formatii care in ultimii ani nu au reusit sa iasa din umbra „granzilor“ Juventus si Milan. In mare foame de trofee, Inter a inceput sezonul cu o victorie la scor, 3-0, pe „San Siro“, in fata nou-promovatei Treviso, „imparatul“ Adriano marcind toate golurile nerazzurrilor. Cu acelasi scor s-a impus si AS Roma in deplasarea de la Reggina, vrind parca sa arate ca are ginduri mari in acest sezon si nu va mai tremura de frica retrogradarii ca in campionatul trecut. Cristi Chivu a fost titular la formatia giallorossa si a evoluat pe toata durata partidei in care vedeta Cassano a fost doar rezerva. Golurile romanilor au venit de la Mancini (’30), De Rossi (’46) si Nonda (’90+3).


In schimb, Adrian Mutu nu a apucat sa debuteze la Juventus Torino, fiind lasat in afara lotului de Fabio Capello, care i-a preferat in atac pentru meciul de acasa cu Chievo pe Ibrahimovici si Trezeguet. Ultimul a si marcat, in minutul 36, singurul gol al partidei care a consemnat victoria la limita a bianconerilor. Pe banca de rezerve a campioanei Italiei au luat loc Del Piero si Zalayeta, doar uruguayanul prinzind in teren ultimele sapte minute de joc.


In schimb, AC Milan nu a reusit decit un egal in prima etapa, 1-1, pe terenul nou-promovatei Ascoli. Pe o suprafata de joc aproape impracticabila, gazdele au deschis scorul, in minutul 58, prin Cudini, Sevcenko aducind un punct „diavolilor“ cinci minute mai tirziu. Iata si celelalte rezultate inregistrate in prima etapa din Serie A: Fiorentina – Sampdoria 2-1, Livorno – Lecce 2-1, Lazio – Messina 1-0, Siena – Cagliari 2-1, Udinese – Empoli 1-0, Parma – Palermo 1-1.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS