22 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportVor sa sparga gheata

Vor sa sparga gheata

FCM Bacau – Pandurii


• Stadion „Municipal“, astazi, ora 20.00 (Telesport).


• Formatii probabile:


FCM Bacau: Manea – St. Apostol, David, Geaman, Bojescu, Ganea – Codreanu, S. Trofin, Croitoru, Gheorghiu – Tanasa. Antrenor: C. Popovici.


Pandurii: Lung – Bogoi, Isam, Scarlatache, Trofin – Keca, Vancea, Stefan, Ursu – Verdes, Armel. Antrenor: E. Sandoi.


• Vor arbitra: R. Dumitru – Z. Szekely, D. Iliescu.


• Observatori: Fl. Gitejan, Gh. Farcas.


Judecind dupa spusele presedintelui Marin Condescu, suporterii echipei gorjene nu trebuie sa spere la minuni, adica puncte, in urmatoarele trei etape, deci nici de la cea mai slab cotata formatie din cele care urmeaza, FCM Bacau. „Nu ne asteptam la minuni in urmatoarele trei partide, pentru ca sint jocuri grele“, a spus Condescu dupa catastrofalul joc cu Poli Iasi. Parind a abandona lupta cu rigorile Diviziei A, Condescu a ales sa mearga cu Steaua la Trondheim pentru a asculta personal imnul Champions League. Pentru ca lipsa de puncte din clasament nu era o pedeapsa suficienta, familia „pandurilor“ a suferit in aceasta saptamina pierderea antrenorului Traian Predulescu, ucis de un infarct, iar la citeva ore, fotbalistul Dorin Radoi a fost anuntat in cantonamentul de la Predeal ca i-a murit mama. Acesta a primit permisiunea sa paraseasca echipa pentru a se ocupa de funeralii.


Capitanul gorjenilor Bobita Trofin, originar din Moldova, spera sa cistige lupta cu omologul sau de la Bacau, iar echipa sa obtina puncte. Acesta cere publicului rabdare, promitind ca in curind se vor bucura si de victorii. „Nu cred ca este o problema mare acum la Pandurii, dar trebuie sa ne mobilizam si sa fim cu capul sus. Sper sa dau un gol la Bacau, ca orice jucator care vrea victoria echipei sale. Indiferent cine va da gol, noi mergem sa cistigam. Sper din tot sufletul sa facem o partida buna la Bacau si sa venim cu toate cele trei puncte. Trebuie sa spargem gheata. Mai trebuie rabdare si din partea suporterilor, pentru ca odata vom reusi si noi sa cistigam“.


Antrenorul Emil Sandoi va opera citeva modificari in primul unsprezece, in special in zona centrala, care s-a dovedit punctul slab al echipei in primele trei etape. Mai mult ca sigur, Romeo Radoi ii va lasa locul in defensiva lui Sami Isam, care debuteaza cu aceasta ocazie la Pandurii. Keca va aparea ca mijlocas dreapta, fiind singura solutie in acest moment, deoarece D. Radoi a revenit la Craiova pentru a-si inmorminta mama, Bertea este suspendat, iar C. Popescu si Popete accidentati. I. Stefan a acuzat unele probleme medicale in aceasta sapatmina, dar este apt de joc. In atac, Verdes pare favorit in lupta cu Vintilescu, singurul marcator in Divizia A pentru Pandurii, in timp ce Armel este de neclintit in avanposturile gruparii gorjene.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS