11.7 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportPancu a marcat pentru Besiktas

Pancu a marcat pentru Besiktas

Filipescu si Tararache au fost titulari la FC Zürich


Doi fotbalisti români au inscris in partidele disputate joi in mansa secunda a turului al doilea preliminar al Cupei UEFA.


Daniel Pancu a marcat un gol in meciul pe care formatia sa, Besiktas Istanbul, l-a cistigat in propriul fief, cu scorul de 5-1, in fata echipei Vaduz. Pancu a fost integralist si a marcat in minutul 90. Celelalte goluri ale echipei Besiktas au fost inscrise de Ailton (’35), Ahmed Hassan (’61), Ahmet Dursun (’83-penalti) si Amed Dursun (’89). In tur, Besiktas s-a impus cu 1-0.


La rindul sau, Alin Cotan a marcat un gol in minutul 86 pentru Sopron in meciul pierdut in deplasare, cu scorul de 1-2, in fata formatiei Metalurg Donetk. La Sopron, românii Cotan, Costisor si Ibric au fost integralisti, in timp ce Cigan a intrat pe teren in minutul 81, in locul lui Fulop. La Metalurg Donetk, Daniel Florea a fost integralist, in timp ce Marian Aliuta a fost inlocuit in minutul 69 cu Tkacenko. In tur, Metalurg Donetk a cistigat in deplasare cu 3-0.


Iulian Filipescu si Mihai Tararache au fost titulari la FC Zürich in meciul cistigat, cu scorul de 4-1, in fata echipei Legia Varsovia. Filipescu a fost integralist, iar Tararache a fost inlocuit in minutul 82, cu Rapisarda. In prima masa, FC Zürich a cistigat la Varsovia cu 1-0.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS