20.5 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportAdversari valorosi pentru români

Adversari valorosi pentru români

Tragerea la sorti a partidelor din primul tur al Cupei UEFA s-a efectuat ieri, la Monte Carlo.


Dinamo Bucuresti va juca in aceasta faza a competitiei cu formatia engleza Everton. Turul va avea loc pe 15 septembrie, la Bucuresti, in timp ce returul se va disputa pe 29 septembrie, la Liverpool.


La rindul sau, Rapid Bucuresti va avea ca adversara echipa olandeza Feyenoord Rotterdam. Turul se va disputa pe 15 septembrie, la Bucuresti, iar returul este programat pe 29 septembrie, in Olanda.


In sfirsit, Steaua Bucuresti, care a fost cap de serie la tragerea la sorti de ieri, are o adversara mai abordabila, urmind sa intilneasca echipa norvegiana Valerenga IF. Prima mansa a acestei intilniri va avea loc pe 15 septembrie, in Norvegia, in timp ce returul se va disputa pe 29 septembrie, la Bucuresti.


Sahtior Donetk, formatia pregatita de tehnicianul Mircea Lucescu, la care evolueaza fotbalistii români Razvan Rat, Cosmin Barcauan, Ciprian Marica si Flavius Stoican, va intilni in primul tur al Cupei UEFA, pe Debrecen, din Ungaria. A doua reprezentanta a Ucrainei in Cupa UEFA, Metalurg Donetk, care ii are in componenta pe jucatorii români Marian Aliuta si Daniel Florea, va evolua impotriva echipei PAOK Salonic, din Grecia. Tot cu o formatie din Salonic, Aris, se va infrunta si echipa italiana AS Roma, la care evolueaza Cristian Chivu. Ladislau Bölöni, tehnicianul formatiei franceze Rennes, va avea un adversar din Spania in turul intii al Cupei UEFA, pe Osasuna Pamplona. Iulian Filipescu si Mihai Tararache, care joaca la formatia elvetiana FC Zürich, si Daniel Pancu, legitimat la Besiktas Istanbul, din Turcia, vor avea parte in turul intii de adversari nordici: campioana Danemarcei, Brondby IF, respectiv a Suediei, Malmo FF. Palermo, la care evolueaza Paul Codrea, va intilni campioana Ciprului, Anorthosis Famagusta.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS