13.1 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportNedved nu va juca impotriva României

Nedved nu va juca impotriva României

Karel Bruckner, selectionerul reprezentativei Cehiei, a anuntat lotul pentru meciurile cu România (3 septembrie) si Armenia (7 septembrie), din grupa I de calificare la CM 2006. Printre cei nominalizati de Bruckner nu se numara si Pavel Nedved, selectionerul declarind ca mijlocasul lui Juventus Torino si-a mentinut decizia de a se retrage din nationala Cehiei.


„Pavel nu si-a schimbat decizia. El nu mai are intentia de a juca la echipa nationala, din motive de sanatate“, a spus Bruckner. In ultimele saptamini s-au facut multe speculatii pe tema revenirii lui Nedved in nationala Cehiei, in contextul in care si alti cistigatori ai trofeului Balonul de Aur, Zinedine Zidane si Luis Figo, au revenit in reprezentativele Frantei, respectiv Portugaliei.


„Pavel a examinat cu atentie aceasta chestiune si a discutat cu selectionerul Karel Bruckner. Decizia sa este finala“, a spus agentul lui Nedved, Zdenek Nehoda. Nedved s-a retras din echipa nationala in septembrie 2004, dupa Euro 2004, invocind conditia fizica precara, dar si criticile presei cehe la adresa sa.


Lotul Cehiei pentru meciurile cu România si Armenia este alcatuit din urmatorii jucatori: Jaromir Blazek (Sparta Praga), Petr Cech (Chelsea Londra), Antonin Kinsky (Saturn Ramenskoe) – portari; Rene Bolf (AJ Auxerre), Zdenek Grygera (Ajax Amsterdam), Tomas Hubschman (Sahtior Donetk), Marek Jankulovski (AC Milan), Zdenek Pospech (Sparta Praga), David Rozehnal (Paris Saint-Germain), Tomas Ujfalusi (AC Fiorentina) – fundasi; Tomas Galasek (Ajax Amsterdam), Karel Poborsky (Sparta Praga), Jan Polak (FC Nurnberg), Tomas Rosicky (Borussia Dortmund), Rudolf Skacel (Heart of Midlothian), Vladimir Smicer (Girondins Bordeaux), Marek Heinz (Borussia Monchengladbach) – mijlocasi; Milan Baros (Aston Villa), Tomas Jun (Trabzonspor), Jan Koller (Borussia Dortmund) – atacanti.


Partida dintre selectionatele României si Cehiei se va disputa pe 3 septembrie, de la ora 21.00, pe stadionul „Gheorghe Hagi“ din Constanta.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS